Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
şu monaco bize düşse rahat geçerdik.
Hala ne diyorsun yav ilk tur zaten monaconun berbat bir takım olduğunu yukarı da söyledim..
şu monaco bize düşse rahat geçerdik.
Hala ne diyorsun yav ilk tur zaten monaconun berbat bir takım olduğunu yukarı da söyledim..
Tahmin etmistim. Gecen seneden aklimda 14'e 13 öndeyiz diye kalmisti zaten. Neyse seneye insallah yine öne geceriz![]()
Sportif başarı açısından güzel bir 5 sene geçirdik,2011'den sonra.Bakalım bu sene de devam edecek mi bu?Umarım şampiyon oluruz.

Sportif başarı açısından güzel bir 5 sene geçirdik,2011'den sonra.Bakalım bu sene de devam edecek mi bu?Umarım şampiyon oluruz.
kimse bu kadarının yarısını bile tahmin edemezdi. neden derseniz 2011 itibariyle büyük bir enkaz vardı. o enkazdan sonra;
3 şampiyonluk(1'i yüzyılın sampiyonlugu)
4 kere üst üste cl (çeyrek final ve juve'yi gömdügümüz sene)
3 türkiye kupası(birinde fb'ye caktık)
yok artık![]()
Skorun sorumlusunu bulmuslar yine
![]()
![]()
![]()
![]()
3 de Süper Kupa,2 tanesinde Fener'e,birinde Bursa'ya çaktık.Haftaya Beşiktaş'a da çakarız,4 olur Süper Kupa.Bizim kazmalar adam gibi penaltı atsaydı,o arada kaybettiğimiz Süper Kupa finalini de kaybetmezdik Fener'e karşı.
Uzun lafın kısası,2002-2011 arası çok durgun bir Galatasaray gördük her açıdan.O 10 seneden sonra,bu 5 sene ilaç gibi geldi resmen.
Biliyorsun aslinda pek ümitli degildim ama biz Galatasarayiz belli olmaz. Dursun denen capsiz herife ragmen bu kulüp basarili olabilir, rakipleri gördükce buna daha cok inanmaya basliyorum gün gectikce.
birde her sampiyonluktan sonra paraları bilinçsizce savurmasak![]()
Tek 2012 şampiyonluğundan sonra akıllı işler yaptık diyebiliriz.Gerisinde saçmaladık hep,katılıyorum.Son 30 senede biraz daha akıllı yönetilsek,ülkenin Bayern Münih'i olmuştuk şimdi.
akıllı isler yapabilecek adamı 2002'de kovduk.
O hamle zaten durağan geçireceğimiz 2002-2011 arasını hazırladı.Avrupa'da da daha iyi olurdu kesinlikle,sadece ligde de değil.
2008'de bayagı toparlanmıstık. o kadronun üzerine biraz koyabilsek 9-10-11'ide süpürüp gelirdik..
İmparatorun donusu hata idi mi diyorsun? Umarim yanlis anlamisimdir!!!O hamle zaten durağan geçireceğimiz 2002-2011 arasını hazırladı.Avrupa'da da daha iyi olurdu kesinlikle,sadece ligde de değil.