GSCimbom
16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor!
Mert Aslan

16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor! Sayfa 32

Mert Aslan ·

Cevap
654
Okunma
27,6K
Sayfa
32/33
CanlıMonaco31FenerbahçeM.S
Aziz bunu unutturmak icin simdi bir de transfer patlatti mi bunlar yine göklere cikmaya baslar. Klasik gerizekalilar iste.

Sportif başarı açısından güzel bir 5 sene geçirdik,2011'den sonra.Bakalım bu sene de devam edecek mi bu?Umarım şampiyon oluruz.

kimse bu kadarının yarısını bile tahmin edemezdi. neden derseniz 2011 itibariyle büyük bir enkaz vardı. o enkazdan sonra;

3 şampiyonluk(1'i yüzyılın sampiyonlugu)
4 kere üst üste cl (çeyrek final ve juve'yi gömdügümüz sene)
3 türkiye kupası(birinde fb'ye caktık)

yok artık :hat:

Son düzenleme:
Sportif başarı açısından güzel bir 5 sene geçirdik,2011'den sonra.Bakalım bu sene de devam edecek mi bu?Umarım şampiyon oluruz.

Biliyorsun aslinda pek ümitli degildim ama biz Galatasarayiz belli olmaz. Dursun denen capsiz herife ragmen bu kulüp basarili olabilir, rakipleri gördükce buna daha cok inanmaya basliyorum gün gectikce.

4-5 ay sonra yine hepsi gaza gelir, "AL'de gruptan lider çıktık", "Kim çıkarsa çıksın ezer geçeriz" laflarına hepimiz biliyoruz bunu. Tam taraftar profiline yakışan bir başkanları var hiç ağlamasınlar. Biz 8 yıl CL'ye gidemesek kafayı yerdik. Bunlar 2 sene şampiyon olamayınca depresyona giriyorlar. Şampiyon olmak sadece araç oldu bizim için. Bunların nihai hedefi. Büyüklük farkı böyle bir şey işte.

Son düzenleme:
Skorun sorumlusunu bulmuslar yine :o

2f7aa19ac645292fdddc689c451544e3.jpg

369633c092f45907281a779e9f10df9b.png

4eadce7d6a8885f538d546c5a0e3729d.png

94ce55cbeec8bb9e6a85f7057d569063.png

kimse bu kadarının yarısını bile tahmin edemezdi. neden derseniz 2011 itibariyle büyük bir enkaz vardı. o enkazdan sonra;

3 şampiyonluk(1'i yüzyılın sampiyonlugu)
4 kere üst üste cl (çeyrek final ve juve'yi gömdügümüz sene)
3 türkiye kupası(birinde fb'ye caktık)

yok artık :hat:

3 de Süper Kupa,2 tanesinde Fener'e,birinde Bursa'ya çaktık.Haftaya Beşiktaş'a da çakarız,4 olur Süper Kupa.Bizim kazmalar adam gibi penaltı atsaydı,o arada kaybettiğimiz Süper Kupa finalini de kaybetmezdik Fener'e karşı.

Uzun lafın kısası,2002-2011 arası çok durgun bir Galatasaray gördük her açıdan.O 10 seneden sonra,bu 5 sene ilaç gibi geldi resmen.

3 de Süper Kupa,2 tanesinde Fener'e,birinde Bursa'ya çaktık.Haftaya Beşiktaş'a da çakarız,4 olur Süper Kupa.Bizim kazmalar adam gibi penaltı atsaydı,o arada kaybettiğimiz Süper Kupa finalini de kaybetmezdik Fener'e karşı.

Uzun lafın kısası,2002-2011 arası çok durgun bir Galatasaray gördük her açıdan.O 10 seneden sonra,bu 5 sene ilaç gibi geldi resmen.

birde her sampiyonluktan sonra paraları bilinçsizce savurmasak :(

Biliyorsun aslinda pek ümitli degildim ama biz Galatasarayiz belli olmaz. Dursun denen capsiz herife ragmen bu kulüp basarili olabilir, rakipleri gördükce buna daha cok inanmaya basliyorum gün gectikce.

Yerel bazda Galatasaray,daima başarılı olur.Şampiyonluktan uzak kalacağımız maksimum 3 sene olur şu konjonktürde.Fazlası olmaz.Şampiyon olacaksak Dursun falan dinlemeyiz şampiyon oluruz.Bu sene tam Galatasaray şampiyonluğu havası var aslında,ancak şampiyonluk sayılarının 20-19 olması korkutuyor.2000'den beri şampiyonluk sayısında 2 önde olan hiç olmamış GS-FB arasında.Bu istatistiğin tesadüf olmadığını düşünüyorum,o yüzden şampiyon olamayız bence.Umarım yanılırım tabii.

2008'de bayagı toparlanmıstık. o kadronun üzerine biraz koyabilsek 9-10-11'ide süpürüp gelirdik..

2008 şampiyonluğu çok özeldir benim gözümde,ilk kez oynayan gençlerle,6 hafta hocasız,seyircisiz falan şampiyon olmuştuk,Hakan Şükür'ün de son senesiydi.Bu tarz bir şampiyonluğu Galatasaray'dan başka hiçbir takım alamaz bu ligde.

Defansif olarak ligde en iyi olduğumuz yıldır son senelerde.Takım allem ediyor kullem ediyordu,gol de yemiyordu.Kalecilerimizden de kaynaklı değildi bu,defans hattımız taş gibiydi,Topal'ın takıma katılımı orta sahanın defansif gücünü 1-2 tık öteye çektiği gibi,Emre Güngör'le Servet de hayatlarının sezonunu oynamıştı.Hücumsal olarak Lincoln ve Arda dışında kreatif oyuncularımız pek yoktu,bunu Kewell alarak,Baros alarak telafi ettik denebilir ancak defansif kalitemiz sene içinde yerlerde süründü,2008-2009'da.Orta sahada Barış'ın sürünmesi,stoperde de Meira'nın beklenen performansı vermesi,Servet'in sakatlanması falan çok etkilemişti bizi.

Geri
Üst Alt