16/17 A Grubu 3. Maç | Man United 4-1 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim | Tivibu Spor 2

Mantıklı Yorum

*berkay_1907 - 20.10.2016 23:05

----------------------BJK---------------*
Tolgay: 300 bin euro*
Quaresma: 1.2m euro*
Gökan Inler: Bedava*
Caner: Bedava*
Gokhan: Bedava*
Talisca: Kiralik*
Fabri: 1m euro*

----------------FB-------------------*
Van persi: 6.5m euro*
Josef: 6m euro*
Skyrtel: 6m euro*

BASKA BIR NEDEN LAZIM MI ISTIFA ICIN??

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Oha daha ilk yarıdan Azizin mezardaki anasından girip kundaktaki bebesine kadar küfür ediyorlar. Spor bu yahu tamam 3-0 yeniliyorsunuz da karşınızda ki takım da Manchester United yahu normal ne var bunda bu kadar küfür edecek.
Valla biraz mübalağa gelebilir ama şu Manu'yu Osmanlı yenebilirdi bence zorlardı yani en azından.

Kjaer cikti yerine Emenike girdi, bunlar defansi tamamen birakiyor galiba.

Sinirli değilim oldukça sakinim şu an Hakan.

Art niyet değil bakış açısıdır boldladığım alanda ki önermene kontram. Sorun da senin Chedjou iyi demen değil yazış uslubun. Chedjou ister Maradona olsun mevkisinde beğenmeyen olabilir. Ve sen sırf kendin beğeniyorsun diye herkese fikrini empoze etmeye çalışyorsun. O da millete, sık sık da bana antipatik geliyor.

Derdim sen değilsin. Ben kimseye de takmam. Hele sanal ortamda yazılanlar üzerinden hiç takmam.

Derdim olan şey daha ılımlı biçimde fikirlerini beyan etmen için tavsiye üzerinden seni ikna etmek oldu.

Son olarak sinirlilik değil genelde (bu kapsamda yazdıklarına) offf... diyorum. Yani üzülüyorum, sıkılıyorum.
Ben kimseye fikir empoze etmeye calismadim. Chedjou'yu savundugumda hep bir takim yapisindan, takim savunmasindan bahsettim aksine. Senin önyargin o.

Neyse.

Dick tazminat için yerinde bir hamle yaptı.

Kadıköy'de bunlarla olacak maçımızı sabırsızlıkla bekliyorum.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahahahahaaahahahahahahahahaah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öff öff sen gel diyorsun

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

HahahjaH

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EL de rekor da fener de olsa iyi olur aslinda

Zuahhahahahahahah topa dokunan atiyor lan

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

4-0 :D

Yalniz Manchester inanilmaz kötü ya. Bu skora ragmen Chelsea rahat yener gibi. Yoksa takmiyorlar mi ne anlamadim. Cidden agirlar.

Yeter lan hallerine üzülmeye başlıcam :D

Geri
Üst Alt