- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene ile alakali degil. Hemen olayi baska yerlere cekme.İzliyorum bu sene beğenmediğimi de belirttim sana daha önce.
Hakan senin sorunun ben değilim ki senin sorunun hala alttan almayı bilmemek. Ben 100 defa alırım alttan, kendime futbol cahili de derim. Sen diyemezsin.
İbrahimovic kenarda pişkin pişkin bakıyor şerefsizDaha İbra kenarda demek oyunda olsa paramparça edecek.
Durum Vahimpatlatin 12numara ve antu capslerini![]()
Eğleniyor muyuz gençler!! İbra reyiz de kamışı yağlıyordu ulan Fener çekeceğin var bu gece gerçekten. Allahın kekoları biz bir sezon kötü geçirirken burada Rize'yi filan yenip bize bok atıyorlardı bitik Manu bile içinizden geçiyor bir daha bize laf ederken 3 kere filan düşünürsünüz umarım artık.
Bu sene ile alakali degil. Hemen olayi baska yerlere cekme.
Biz bu adam hakkinda cesitli seyler yazarken yürek yemis gibi konusuyordun bagira cagira, Chedjou'yu öne sürerek fln. Bunlari da hatirlatinca kusura bakmayacaksin, Chedjou olayinda bunu sende yapiyordun. Sorun bu.
Oysa ki Chedjou icin Kjaer'den kötü demek cidden art niyet gösterir. Hep diyorum, bu adamin oynadigi takim ve yapisina bakin, yine yaptigi hatalara bakin. Önüne Selcuk Inan fln oynasa daha neler yapar neler.
Ben kimseye net olarak sen futboldan anlamiyorsun fln demedim. Sen bunu diyip ahkam kesmeyi biliyordun.
Bende senin anladigin icin sana övdügün futbolcularin rezilliklerini hatirlatiyorum:
Topal
Caner
Kjaer
Gökhan fln
Kisisel bir sorunum yok. Eger o sekilde konusmayi biliyorsan, bu tip hatirlatmalara sinirlenmeyeceksin. Bu benim kendime cahil diyip dememle alakali bir durum degil.
Simdi de daha fazla cevap vermeyecem zaten, agro fln da degilim, normal sekilde durumu özetledim.
YEAHH demiyorlar mı şu İngilizler golden sonra hasta oluyorum.
En az 4-5 defa daha derler umarım bu maç.
Durum Vahim
![]()
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~