16/17 A Grubu 3. Maç | Man United 4-1 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim | Tivibu Spor 2

elin oğlu acımıyor maç 3-0 pogba hala go go diyor

Eğleniyor muyuz gençler!! İbra reyiz de kamışı yağlıyordu ulan Fener çekeceğin var bu gece gerçekten. Allahın kekoları biz bir sezon kötü geçirirken burada Rize'yi filan yenip bize bok atıyorlardı bitik Manu bile içinizden geçiyor bir daha bize laf ederken 3 kere filan düşünürsünüz umarım artık.

İzliyorum bu sene beğenmediğimi de belirttim sana daha önce.

Hakan senin sorunun ben değilim ki senin sorunun hala alttan almayı bilmemek. Ben 100 defa alırım alttan, kendime futbol cahili de derim. Sen diyemezsin.
Bu sene ile alakali degil. Hemen olayi baska yerlere cekme.

Biz bu adam hakkinda cesitli seyler yazarken yürek yemis gibi konusuyordun bagira cagira, Chedjou'yu öne sürerek fln. Bunlari da hatirlatinca kusura bakmayacaksin, Chedjou olayinda bunu sende yapiyordun. Sorun bu.

Oysa ki Chedjou icin Kjaer'den kötü demek cidden art niyet gösterir. Hep diyorum, bu adamin oynadigi takim ve yapisina bakin, yine yaptigi hatalara bakin. Önüne Selcuk Inan fln oynasa daha neler yapar neler.

Ben kimseye net olarak sen futboldan anlamiyorsun fln demedim. Sen bunu diyip ahkam kesmeyi biliyordun.

Bende senin anladigin icin sana övdügün futbolcularin rezilliklerini hatirlatiyorum:

Topal
Caner
Kjaer
Gökhan fln

Kisisel bir sorunum yok. Eger o sekilde konusmayi biliyorsan, bu tip hatirlatmalara sinirlenmeyeceksin. Bu benim kendime cahil diyip dememle alakali bir durum degil.

Simdi de daha fazla cevap vermeyecem zaten, agro fln da degilim, normal sekilde durumu özetledim.

YEAHH demiyorlar mı şu İngilizler golden sonra hasta oluyorum. :D

En az 4-5 defa daha derler umarım bu maç.

zsoganci - 20.10.2016 22:55

van persie hatrına 7-8 yapmasalar bari.*

3-0 yeter beyler yazık adamlara Dick gider filanda başımıza iş çıkarmasinlar.
Beşiktaş olsa 35 tane yesin umrumda olmaz ama fener en azından haddini biliyor şu tinercileri görünce fenere adam gibi rakip diyesim geliyor.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

mou şu ortamı bozma ikinci yarı İbra'yı al

Simaykil gelsin sizi kurtarsin :melo:

Daha İbra kenarda demek oyunda olsa paramparça edecek.
İbrahimovic kenarda pişkin pişkin bakıyor şerefsiz :D

5d22cdae8321c8ca5e60599ba496c866.jpg

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

şaka maka rasim'in beyaz futboldaki tahminleri tutacak gibi:asd22:

Oha daha ilk yarıdan Azizin mezardaki anasından girip kundaktaki bebesine kadar küfür ediyorlar. Spor bu yahu tamam 3-0 yeniliyorsunuz da karşınızda ki takım da Manchester United yahu normal ne var bunda bu kadar küfür edecek.

Eğleniyor muyuz gençler!! İbra reyiz de kamışı yağlıyordu ulan Fener çekeceğin var bu gece gerçekten. Allahın kekoları biz bir sezon kötü geçirirken burada Rize'yi filan yenip bize bok atıyorlardı bitik Manu bile içinizden geçiyor bir daha bize laf ederken 3 kere filan düşünürsünüz umarım artık.

Yemişim bunların ve kargaların lafını

Bunlar öyle kırk yılda bir katıldıkları şampiyonlar liginde bir iki maç kazandılar diye kendilerini bir b.k sanıyorlar

Önce bizim gibi Avrupayı titretsinler ondan sonra çürük diş dolu ağızdan daha kötü kokan ağızlarını açsınlar

Bu ateş üfleyerek sönmez

Manu atabildigi kadar atsin hatta kargalarin rekorunu da geçsinler.

Bunlar bu saatten sonra dick i gonderemez gonderse de daha iyisini alamaz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene ile alakali degil. Hemen olayi baska yerlere cekme.

Biz bu adam hakkinda cesitli seyler yazarken yürek yemis gibi konusuyordun bagira cagira, Chedjou'yu öne sürerek fln. Bunlari da hatirlatinca kusura bakmayacaksin, Chedjou olayinda bunu sende yapiyordun. Sorun bu.

Oysa ki Chedjou icin Kjaer'den kötü demek cidden art niyet gösterir. Hep diyorum, bu adamin oynadigi takim ve yapisina bakin, yine yaptigi hatalara bakin. Önüne Selcuk Inan fln oynasa daha neler yapar neler.

Ben kimseye net olarak sen futboldan anlamiyorsun fln demedim. Sen bunu diyip ahkam kesmeyi biliyordun.

Bende senin anladigin icin sana övdügün futbolcularin rezilliklerini hatirlatiyorum:

Topal
Caner
Kjaer
Gökhan fln

Kisisel bir sorunum yok. Eger o sekilde konusmayi biliyorsan, bu tip hatirlatmalara sinirlenmeyeceksin. Bu benim kendime cahil diyip dememle alakali bir durum degil.

Simdi de daha fazla cevap vermeyecem zaten, agro fln da degilim, normal sekilde durumu özetledim.

Sinirli değilim oldukça sakinim şu an Hakan.

Art niyet değil bakış açısıdır boldladığım alanda ki önermene kontram. Sorun da senin Chedjou iyi demen değil yazış uslubun. Chedjou ister Maradona olsun mevkisinde beğenmeyen olabilir. Ve sen sırf kendin beğeniyorsun diye herkese fikrini empoze etmeye çalışyorsun. O da millete, sık sık da bana antipatik geliyor.

Derdim sen değilsin. Ben kimseye de takmam. Hele sanal ortamda yazılanlar üzerinden hiç takmam.

Derdim olan şey daha ılımlı biçimde fikirlerini beyan etmen için tavsiye üzerinden seni ikna etmek oldu.

Son olarak sinirlilik değil genelde (bu kapsamda yazdıklarına) offf... diyorum. Yani üzülüyorum, sıkılıyorum.

YEAHH demiyorlar mı şu İngilizler golden sonra hasta oluyorum. :D

En az 4-5 defa daha derler umarım bu maç.

onun uğultusu başka bak :D biz de diyelim kardeşim zor değil sonuna bir kaç kalayla çok daha başarılı olur o

Kjaeri cikardi :asd2:

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Geri
Üst Alt