Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Caner saha nin en kötülerinden idi..Beşiktaş'ta olumsuz gördüğüm tek şey Aboubakar. Deplasman golcüsü değil gibi geldi bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner saha nin en kötülerinden idi..Beşiktaş'ta olumsuz gördüğüm tek şey Aboubakar. Deplasman golcüsü değil gibi geldi bana.
bugünkü benficanın pek ihtiyacı yokmuş gibi gelmedi bana. vasat bi takım olmuşlar resmenihtiyaçları yok
başka sistemle oynuyorlar
Arena da yendik laPodolski ve Selcuk atmisti
![]()
Yok tabiki de. 2 yıl kırılmış adamlar işte. Bu bile transfer başarısı denilir maalesef.
Üstelik adamlarin 3 forveti de sakat: Jimenez-Mitroglu-JonasHemde rezil kadromuzla Benficanin Gaitanli kadrosunu yendik
Bunlarda beraber kaldilar diye sl kupasi kaldirir gibi sevindiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
böyle bir rezalete imza atacak kadar hıyar ağası kim var forumda ünsalcım açık açık isim vermeme lüzum olduğunu sanmıyorum şuan hala bir takım yorumlar atıp kıvırmakta..
Şu ertem ne kadar itici biriymiş ya, yıllardır şampiyon olmadıkları için bu bjkli yorumcular bana hep sempatik geliyordu . Vallahi Rıdvan dilmen bunlr yanında adam gibi adammış. Düşünsenize bu mallar GS yakaladı mı koyar diyebilecek kadar adam mı, bence değil. 1 puan bunlar için iyidir de ah keşke barçalı kadroya son anda düşselerdi En az 3-0'dı sonuç . Neyse çıkarlarsa da lig için bir nebze avantaj olur bize
Seneye hemen cokelim kendisine.Benfica bu yoklukta bile istemediyse bu taliscayi daha hic istemez gibi.1+1 . Talisca Sezon sonu gitmek istiyorum demişti
Benfica geri alır en geç bu maçtan sonra1+1 . Talisca Sezon sonu gitmek istiyorum demişti