16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Şu ertem ne kadar itici biriymiş ya, yıllardır şampiyon olmadıkları için bu bjkli yorumcular bana hep sempatik geliyordu . Vallahi Rıdvan dilmen bunlr yanında adam gibi adammış. Düşünsenize bu mallar GS yakaladı mı koyar diyebilecek kadar adam mı, bence değil. 1 puan bunlar için iyidir de ah keşke barçalı kadroya son anda düşselerdi En az 3-0'dı sonuç . Neyse çıkarlarsa da lig için bir nebze avantaj olur bize

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş iyi titretti Benficayı

Bu korku onlara yeter 1.lik için büyük bir şansa sahip kartal

kiev ve tam kadro benficayı bu oyunla puan almaları imkansıza yakın kargaların napoliyi saymıyorum

Benfica iyi değildi Beşiktaş aşırı kötüydü. Bizim Türk takımların genel hastalığı bu pozisyon alan,seri paslaşıp,dinamizmi yüksek takımlara karşı her zaman nal toplarız

elime düştün hıyar ağası taliskanın golüyle orgasm olan bir bejekeli olarak anacağım artık seni BİTTİN SEN.

Beşiktaş yatsın kalksın Benfica'nın 20 numarasına dua etsin bütün kontraları harcadı. Q7'nin kaptırdığı topu da o atamadı sanırım. Yoksa maç çoktan bitmişti. Evet beşiktaş pozisyona girdi ama aşırı fazla kontra verdi işleri sıkıntılı çıkarlar gruptan ama belli de olmaz.

Kaleci yanlis duruyor golde,gol olacagi belliydi acikcasi

Beşiktaş'ın kura şansı yaver giderse finale kadar gidebilir önleri açık

Abi talisca ikinci yarı ekstra ne yaptı da bu kadar ovülüyor? Ben mi kaçırdım?

O serbest vuruşu kalbur üstü bir kaleci çıkarırdı

Öyle on kere vursa en fazla üç kere girer

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şu ertem ne kadar itici biriymiş ya, yıllardır şampiyon olmadıkları için bu bjkli yorumcular bana hep sempatik geliyordu . Vallahi Rıdvan dilmen bunlr yanında adam gibi adammış. Düşünsenize bu mallar GS yakaladı mı koyar diyebilecek kadar adam mı, bence değil. 1 puan bunlar için iyidir de ah keşke barçalı kadroya son anda düşselerdi En az 3-0'dı sonuç . Neyse çıkarlarsa da lig için bir nebze avantaj olur bize

Ridvan Galatasaray'liyim diye gecinen yorumculardan bile daha iyidir

Besiktaslilardaki eziklik cok uc nokta.

Kanatlari hizli olan her takim Besiktasi kontralarla follos eder

Bruma ve Yasin kanatlari ile oynamak lazim Vodafoneda

Geri
Üst Alt