16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Ümit bu seferde kendini uzay bilimci olarak tanıttı hee

Kandırıldık yine yeniden

adam bizi uzay bilimleri okuyorum ayağına kandırmış vay be HELAL başsorumlu danyaldır bu işte :asd22:

adam bizi uzay bilimleri okuyorum ayağına kandırmış vay be HELAL başsorumlu danyaldır bu işte :asd22:

Uzay bilimi ile ilgili bir postunu okudum, acikcasi o konu hakkinda özel birsey anlatmadi zaten. Danyal bile daha bilgili gelmisti, ki soru soran oydu.

Ümit değilim, Beşiktaş maçından da ümitli değilim.

Valla iki saniyede esasen rakip takımı tutan kripto Galatasaray'li konumuna getirdiniz beni üzüldüm. Beşiktaş'a karşı umutsuz olmayayim da ne yapayım?

@HakanGursoy

yaw o kadar bizle uzay bilimi sohbeti yaptın GALATASARAYLIYIM dedin şimdi kuş olduğunu öğreniyoruz ya hemen şimdi CİMBOMLU ol ya da bizden özür dile bejekeli olsanda seni aramızda tutarız belki biz az bejekeli beslemedik burda yani..

O konuda itirazim yok zaten. Terim sonrasindan bahsediyorum... Terim sonrasinda getirmeyen, hic getirmezdi zaten. yine kulaga hos gelen bir isime sahip, Prandelli geldi.

takılıyorum yav bakma. senın dediğin sırlama doğruymus ben senolu nisan mayıs gıbı ayrıldı tsden sonra hemen bursa ıle anlastı sanıyordum.
ki gerçekten malum o yıl beklentiler çok yuksektı td transferı konusunda yukarıda bahsedilmiş ilkokul orta ve lise okuttuldu şimdi uni okutacak avrupalı arıyoruz heyecanındaydık. iki dünya bi araya gelse o iş olmazdı. bide olaylı bi galatasaray terim ayrılığından sonra şenolda gelmezdi cesaret edemezdi. hatırda kalan şenol güneşin gönlü galatasarayda mansetleri sayfa doldurmak amaçlıdır

Valla iki saniyede esasen rakip takımı tutan kripto Galatasaray'li konumuna getirdiniz beni üzüldüm. Beşiktaş'a karşı umutsuz olmayayim da ne yapayım?

Oh sevindim olmadığına

Yunanlılara karşı ve beşiktaş'a karşı aşırı sevgi beslemekte idi

Adem Çakar

turkish Klopp M.Reşit Akçay için ne düşünüyorsun? fazla heycanlı bir arkadaş gibi.

Yabancılar bırakmıyor sanki

Hala Mancini ve Ünal'ın çöplerini temizliyoruz
Mancini donemi yapilan o kadar oyuncuyu kendisi mi aldirdi zannediyon sen. Bunun icin donemin futbol yoneticisinin payina bakmali. Karpuzcu kaleciyi onerenin parmagi oldugu ortada.
O transferlerden bir tek ontiviero denenerek alindi ki Volkan sene tapildigi ligde tercih edilmemesi cok sacma ikisi de dripling yapabilen oyuncular. Soyle diyeyim bugun besiktas almis olsa cogu kisinin agzinin suyu akar. Ligde her turlu is yapacak oyuncu.

O donemle senol olayi farkli yalniz. Biz oynatmadigimiz adamlar cokuntuye sebep oldu senolda oynayanlar ile sifiri gorursun rahat.

Bize gelirsek degisim sart 6 sene ayni adamlarla barcelona bile oynamiyor. Bizde 10 yildir sabri 8 senedir balta 6 senedir patlayacak selcuk ve guvenemedigim chedjou var misal sorsan bunlar donup dolasip bankosu oluyor. Basarisiz olup dusmemiz normal. Drogbadan sonra eren haric santrafor gelmesi takima dusun.

Yabancılar bırakmıyor sanki

Hala Mancini ve Ünal'ın çöplerini temizliyoruz

Cogu hoca kendi kurdugu takim ile genel anlamda daha iyidir, belki bir Hamzaoglu tarzi adamlar disinda. O yüzden zaten international anlamda da, her gelen hoca ile ilgili, birakin kadrosunu kursun bir, derler. Takim kurup, onun ile bir kac sene üst üste basarili olacak takim kuran hoca da cok fazla görmedik.

Terim takimin basinda olsaydi hala, muhtemelen sampiyonluk sayimiz 5 senede 4 olurdu. Ve iki sene icinde, takima 2000 jenerasyonu katilmaya baslardi. Ama sorsan, yapilandirmaci degildir. Cünkü ismi Fatih.

Mancini donemi yapilan o kadar oyuncuyu kendisi mi aldirdi zannediyon sen. Bunun icin donemin futbol yoneticisinin payina bakmali. Karpuzcu kaleciyi onerenin parmagi oldugu ortada.
O transferlerden bir tek ontiviero denenerek alindi ki Volkan sene tapildigi ligde tercih edilmemesi cok sacma ikisi de dripling yapabilen oyuncular. Soyle diyeyim bugun besiktas almis olsa cogu kisinin agzinin suyu akar. Ligde her turlu is yapacak oyuncu.

O donemle senol olayi farkli yalniz. Biz oynatmadigimiz adamlar cokuntuye sebep oldu senolda oynayanlar ile sifiri gorursun rahat.

Bize gelirsek degisim sart 6 sene ayni adamlarla barcelona bile oynamiyor. Bizde 10 yildir sabri 8 senedir balta 6 senedir patlayacak selcuk ve guvenemedigim chedjou var misal sorsan bunlar donup dolasip bankosu oluyor. Basarisiz olup dusmemiz normal. Drogbadan sonra eren haric santrafor gelmesi takima dusun.

Kim getirdiyse getirdi sonuç olarak boşa giden paralar

Kim aldırdı bu adamları Hamza mı ? İkisinden biri işte başka sorumlu mu vardı o dönemde

beşiktaşı yenmenin formülü piskolojileriyle oynamaktan geçiyor maç boyunca tahrik edip sertlik yapıp piskolojilerini bozucaz bu işide de jong ve podolsky kotarır oynarlarsa.

Galatasaraylısın ama beşiktaş gibi bir takıma karşı ümidin yok

Beşiktaş ne oynadı la bu akşam? Hemde son yılların en kalitesiz Benficasına karşı?

Galatasarayın olduğu yerde herzaman Galatasaray favoridir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt