- 29 Ocak 2011
- 45.797
- 17.280
- 2.748
Danyal Artemis hani uzay bilimci kaliteli bir GALATASARAY'lıydı hakan bey 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş derbisi sonrası umarım bu mizahı yapabilecek neseniz kalır.
@Adem Çakar ben demiştim
adam bizi uzay bilimleri okuyorum ayağına kandırmış vay be HELAL başsorumlu danyaldır bu işte :asd22:
O konuda itirazim yok zaten. Terim sonrasindan bahsediyorum... Terim sonrasinda getirmeyen, hic getirmezdi zaten. yine kulaga hos gelen bir isime sahip, Prandelli geldi.
Ümit değilim, Beşiktaş maçından da ümitli değilim.
Valla iki saniyede esasen rakip takımı tutan kripto Galatasaray'li konumuna getirdiniz beni üzüldüm. Beşiktaş'a karşı umutsuz olmayayim da ne yapayım?
Oh sevindim olmadığına
Yunanlılara karşı ve beşiktaş'a karşı aşırı sevgi beslemekte idi
Beşiktaş derbisi sonrası umarım bu mizahı yapabilecek neseniz kalır.
Mancini donemi yapilan o kadar oyuncuyu kendisi mi aldirdi zannediyon sen. Bunun icin donemin futbol yoneticisinin payina bakmali. Karpuzcu kaleciyi onerenin parmagi oldugu ortada.Yabancılar bırakmıyor sanki
Hala Mancini ve Ünal'ın çöplerini temizliyoruz
Eskiden Beşiktaş'ı eze eze yenerdik. Şu an yenemeyeceğiz benim üzüntüm ona.
Yabancılar bırakmıyor sanki
Hala Mancini ve Ünal'ın çöplerini temizliyoruz
Mancini donemi yapilan o kadar oyuncuyu kendisi mi aldirdi zannediyon sen. Bunun icin donemin futbol yoneticisinin payina bakmali. Karpuzcu kaleciyi onerenin parmagi oldugu ortada.
O transferlerden bir tek ontiviero denenerek alindi ki Volkan sene tapildigi ligde tercih edilmemesi cok sacma ikisi de dripling yapabilen oyuncular. Soyle diyeyim bugun besiktas almis olsa cogu kisinin agzinin suyu akar. Ligde her turlu is yapacak oyuncu.
O donemle senol olayi farkli yalniz. Biz oynatmadigimiz adamlar cokuntuye sebep oldu senolda oynayanlar ile sifiri gorursun rahat.
Bize gelirsek degisim sart 6 sene ayni adamlarla barcelona bile oynamiyor. Bizde 10 yildir sabri 8 senedir balta 6 senedir patlayacak selcuk ve guvenemedigim chedjou var misal sorsan bunlar donup dolasip bankosu oluyor. Basarisiz olup dusmemiz normal. Drogbadan sonra eren haric santrafor gelmesi takima dusun.
Ümit değilim, Beşiktaş maçından da ümitli değilim.
Valla iki saniyede esasen rakip takımı tutan kripto Galatasaray'li konumuna getirdiniz beni üzüldüm. Beşiktaş'a karşı umutsuz olmayayim da ne yapayım?