Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaitanı zaten atletico madride sattı.
Salvio yuda bu sene bir kulübe basar çok üyük paralara
Katılıyorum kilit nokta Sosa,idiBence iyi oynamadi, iyi servis aldi. Attigi golleri izle, her oyuncunun atacagi goller 2-3 gol haric.
Tek numarası muz orta yapmak yav zaten başka bir şeyi yokki.Bu arada süperstar Caner Erkin'de yine BJK'nin bol bol top kaptirmasina sebep oluyor, aldigi toplari Olcan gibi öne patlatiyor.
Daha iyi işte..Bedevadan şov izle.Oda skoru bulmuş yoksa oraya geçecektim
Tinercilerin geçen yıldan.kalma öz.güvenleri var,yoksa bir numara göremedim, dua etsinler Bayern,Real,Barcelona gibi takımlar gelmedi yoksa o özgüven.bir anda güvensizliğe dönüverirdi, bu kadar kiralık adamla tekerin bir yerde patlayacağına eminim yeterki biz sağlam olalım
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jonas bile tek başına hallederdi bunları.Gaitan, Jimenez/Mitroglu fln olsaydi fena yaparlardi BJK'yi.
Gaitan'i gectim, tek forvetleri olsaydi yeterli olurdu.
Bu arada süperstar Caner Erkin'de yine BJK'nin bol bol top kaptirmasina sebep oluyor, aldigi toplari Olcan gibi öne patlatiyor.
Katiliyorum, ceza sahasina topu patlatsin diye oynatiliyor yillardir. Inter akilli davrandi 1 ayda ne mal oldugunu anladilar.Tek numarası muz orta yapmak yav zaten başka bir şeyi yokki.
Salla babam salla.. Bir kere Quaresma'ya uzun top denemesinden 2 top kaptirdi.1 tane top kaptırdı
6 m euro verdi Fiko reis o işini bilir.Abulbakar hiç top kontrol edemiyor umut bulut terk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ebubakar acaip winner bir golcü ya gomez olsa bu maçta adını bile duymazdık ezip geçiyor şerefsism.