16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Ben sevindim sonuçta fener hariç diğerleri puan toplasınlar.
Ayrıca gittikleri yere kadar gitsinler ki ligdede bu sene biz şampiyon olalım.
Ondan sonra zaten bıraktıgımız yerden devam ederiz.

sacmalamayin ya biz olsa bizde sevinirdik, sonucta en önemli rakiplerinden birinden son dakikada deplasmanda maglubiyeti önlüyorlar, gayet kritik bir puan.
Yasin gecen sene son dakikada 2-2 yapsaydi böyle sevinmeyecekmiydik?

Yok bizim takim bunlar gibi cl finalini kazanmis gibi sevinmedi cidden

Sent from my iPhone using Tapatalk

benficanın bebeleri bebe kalır,büyümez.jonas,mitroğlu,rafa silva,jardel...maşallah takımın yarısı yok.maça çıkmasalar da olurdu.

Son düzenleme:
ebubakar da müthişti aynen yaa dünyanın en iyisi, neyse oda ligde takar artık kapağı bana :asd:

bunun lamı cimi yok bu eziklerin bi tarafını kaldıranlar bizim rezil futbolcular. sahada yürüyerek şampiyon olunmaz çıkıp bunları sahalarında tokatlayacaksın bakalım kalıyor mu havaları

Bjk gayet iyi. Benfica da siradanlasmis.

Ayni seyi soyliycem ama onemli. Bjknin pas temposunu yakalayamazsak bu sene de veririz bjkye sampiyonlugu. Kagni gibi paslarla bjknin baski tuzagini asamayiz.

Pas temposu olan takım devamlı pozisyona girer

Beşiktaş'ın ben tek bir organize pas temposu sonucunda oluşan atağını hatırlamıyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Beşiktaş fena değil. Lig için favoriler. Biz toparlayıp iyi oynarsak biz de favoriyiz. Şahsen şampiyonluk yarışını beraber yaparız. Kenetlenirsek alırız tek kulvarda da olacağımız için.

Ancak Ebu Bekir Beşiktaş için sağlam kazık.

Gidebildikleri kadar gitsin olm kafayı mı yediniz bunların her hafta içi maçlarının donusu kesin puan kaybı. ?
Bu loserlikla en fazla gruptan çıkarlar oda mucize ben çıksınlar isterim.
Odak noktaları CL arenası olacak cunku. Hem ülkeye puan kazandırıp hem şampiyonluk yarisindan kılacaklar daha allahtan belanizi mi istiyonuz ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kodumun magandaları silah atıp konvoya çıkıyolar

talişkanın golüyle sevinçten çıldıran arkadaşlarımız var forumda YAZIK.

gerçi zamanında GALATASARAY'ı ve forumu bıraktığını söyleyip geri dönmüştü NORMAL.

Geri
Üst Alt