16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Abi talisca ikinci yarı ekstra ne yaptı da bu kadar ovülüyor? Ben mi kaçırdım?

O serbest vuruşu kalbur üstü bir kaleci çıkarırdı

Öyle on kere vursa en fazla üç kere girer

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

olurmu renktaş über yetenek kendisi tıpkı ebubakar gibi yine haklı çıktım yhaa

Birsey yapmadi yahu. Temiz vurdu gol oldu iste. Bugün birsey yapip yapmamasi yetenegini baglamaz. BJK icin lig adina düsünürsek 1 yillik iyi transfer, damga vurabilecek bir oyuncu.

Lan abartmayın son dakikada frikikten gol atıp 1 puan aldılar, onun dışında da kaçırdıkları pozisyon olarak bir Marcelo'nun kafası var aklımda.

Benfica ilk 11'inden en az 5 adam yoktu biraz hücum edebilseler fark olurdu zaten arkası bomboştu adamların sürekli. Ceza sahası içerisinde adam yoktu çoğu zaman.

Valla gençler,niye yalan söyliyeyim üzülmedim..Önümüzdeki 2 yıl ülke puanına ihtiyaç var.Bunlar en kötü 3. olup fenerle beraer çeyrek final yaparlarsa iyi olur.Hatta Osmanlı son 32-16 yaparsa iyi olur.Ayrıca yıpranmaları işimize gelir..
Bu arada Kiev fena takım değil..2 maçta 6 puan filan hayal olur.

O bir tane mal son dakikada Tolga gibi bir adama takılmasaydı , taş gibi kadro kurmuşlar laflarını göremezdik burada. Açıkça söylüyorum talisca dışında bunların hiçbir oyuncusu ahım şahım değil. Tamam bizden kötü de değiller ama öyle yalanacak bir takım hiç değiller . Gökhan inler beş para etmez , burada ağlıyor insanlar temposuz diye ama gizli bjkliler Gökhan iyi diyor . Adriano da boş ama Caner iş yapar . Kısaca lig yarışını kesin sürdürecekleri belli ama abartanlara yuh diyesim geliyor . Biz geçen sene Hamza gibi bir adamla , rezil orta saha ve forvetsiz benfica'nın 4 forveti eksik olmayan haliyle Yasin malı yüzünden son anda yenildik . Abartmayı çok seviyoruz hem olumsuz hem olumlu her şeyde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan abartmayın son dakikada frikikten gol atıp 1 puan aldılar, onun dışında da kaçırdıkları pozisyon olarak bir Marcelo'nun kafası var aklımda.

Benfica ilk 11'inden en az 5 adam yoktu biraz hücum edebilseler fark olurdu zaten arkası bomboştu adamların sürekli. Ceza sahası içerisinde adam yoktu çoğu zaman.
Besiktas'in özellikle bekleri CL icin ciddi sIkIntIlI.

Caner-Tosic-Marcelo-Beck veya Gökhan, önlerinde Atiba ve Inler cok can yakar. Hepsi vasat tek kelimeyle. Önde top yapamayan Benfica'nin ayagina baktilar mac boyunca. Oysa ki adamlar 2 pas yapamiyordu.

Attigi golden hariç değerlendiriyorum.Cok yetenekli bir oyuncu olduğu gerçeği var

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye hemen cokelim kendisine.Benfica bu yoklukta bile istemediyse bu taliscayi daha hic istemez gibi.

Yok satmazlar onu , yani pek tanımam bu adamı da fikoya pişsin diye kovduklarına göre para beklentileri var

mal guedes kaçırınca o pozisyonu maçın 1-1 biteceği kesinleşti klasik bi hikayeydi çünkü böyle bi kırılma noktasından sonra maçın dönmesi.

beyler malum şahıs adına ben utanıyorum sıkıntı yapmayın olur öyle bir Cimbomlu arada bejeke gollerinede sevinebilir oyuncu çok sempatik şimdi onada hak verelim yani bejekeden sonra barçaya gidicek büyük ihtimalle.

Yok satmazlar onu , yani pek tanımam bu adamı da fikoya pişsin diye kovduklarına göre para beklentileri var

Fiko Oguzhan'i iyi paralara satmak istiyoruz demisti. Heralde ondan 17 milyon bekliyorlar, bu parayi da Talisca'ya yatiracaklar. Ama Oguzhan icin bu paralari verecek mal bir kulüp yoktur West Ham haric.

bunlar bence asıl puanları kendi evlerinde hurra hücum ederken verecekler cünkü arka tarafı evlere şenlik aynen bizim defans gibi

CsQxpA-WEAEx3gU.jpg

Fiko belki kandirmistir bunlari 25 milyon euro opsiyon soylentileri var dogruysa eger 25 i verip aliriz seneye diyip keklemis olabilir.Cunku cidden benfica orta sahasina bakıyorum Talisca şu benfica orta sahasinin cok cok uzerinde

Fiko Oguzhan'i iyi paralara satmak istiyoruz demisti. Heralde ondan 17 milyon bekliyorlar, bu parayi da Talisca'ya yatiracaklar. Ama Oguzhan icin bu paralari verecek mal bir kulüp yoktur West Ham haric.

Bak taraftarlık yapıyorsam Allah bildiği gibi yapsın beni , ben bu Oğuzhan'ı hem milli takım hem Avrupa maçlarında ne zaman izlesem ; hiç beğenmiyorum . Bak taliscaya iyi adam dedim şimdi mesela 2. izleyişimde yanı ama bu Oğuzhan vallaha Türk olmasa bu kadar el üstünde tutulmaz. 17 milyon değil anca 7 milyon eder o da gençliğine

Birsey yapmadi yahu. Temiz vurdu gol oldu iste. Bugün birsey yapip yapmamasi yetenegini baglamaz. BJK icin lig adina düsünürsek 1 yillik iyi transfer, damga vurabilecek bir oyuncu.

Aslında o kadar sağlam bir vuruş değil

Her kalbur üstü kaleci çıkarır öyle vuruşu çünkü sert bile değildi

Serbest vuruş öyle yerlerden bir maçta en fazla iki üç tane olur ve herzaman girmez

Orta saha oyuncusu herzaman etkisini göstermeli hele burda haykırıldığı gibi yetenekli ise bayağa bir etkisini göstermeli

Ben şahsen talisca ds etkiyi bırak adamı sahada bile görmedim pek

beyler malum şahıs adına ben utanıyorum sıkıntı yapmayın olur öyle bir Cimbomlu arada bejeke gollerinede sevinebilir oyuncu çok sempatik şimdi onada hak verelim yani bejekeden sonra barçaya gidicek büyük ihtimalle.

Hangi kanatlı sevindi kaçırmışım

Hep boyle olmustur. Lider beklenen takim kotu oynar turk takimi bala gote puan alir sonra bi bakmissin aradan beklemedigin iki takim 6 puan yapmis sen lider beklediginle 3.luk.hesaplari yapiyorsun.

En son bi bakarsin napoli konumundaki takim once 9 puan sonra 12 puan yapar. Yaristigin takimda sana 2 puan takmis.

En son ne olur. Ya olmadi tuh kismet olur.
Callahi bu ulkede futbol sistemle degilde sistemsizlikle oynaniyor. Seri halde takimlarin yuksek puanlar alip s.liginde daimi olmalari gerekirken ertem gibi mallar yuzunden hep siddet koruklendi kimse bir baskasinin basarisini istemez oldu. Birde 10 senede bir sampiyon olan ve en son s.ligine gittigini hatirlamayan adamlarin barcaymis tavirlarli olunca boyle sirali malliklar pes pese dizilir.

Herkes sapkayi koyup dusunecek. Ama biz ne dusunuyoruz selcuk kesilecekmis eyvah sneijder kesilmeyecekmis ama.

Neyse umudu kestim bu ulkeden ama hadi hayirlisi sonu ne olacak

Geri
Üst Alt