16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Bak taraftarlık yapıyorsam Allah bildiği gibi yapsın beni , ben bu Oğuzhan'ı hem milli takım hem Avrupa maçlarında ne zaman izlesem ; hiç beğenmiyorum . Bak taliscaya iyi adam dedim şimdi mesela 2. izleyişimde yanı ama bu Oğuzhan vallaha Türk olmasa bu kadar el üstünde tutulmaz. 17 milyon değil anca 7 milyon eder o da gençliğine

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cok pasif kaliyor. Bu seviyede oynayacak düzeyde degil, hele BJK gibi bir takimda.

işin yoksa bu görmemiş tinercileri günlerce dinle herifler görmemişliğin zirvesi. bizim takımda iş olsa bu ezikler bu kadar ötemez de kahretsin ki bizimkiler ayakta uyuyor.

Bu salaklar hala kendi evlerinde maç kazandıklarını söyleyip duruyorlar la güçlü olan bir takımla oynadı mı bunlar orada sanki? :D

Attigi golden hariç değerlendiriyorum.Cok yetenekli bir oyuncu olduğu gerçeği var

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La biride anlatsın ne yaptı da yeteneği var

Frikik dışında ben adamı sahada görmedim

Siz ne gördünüz gardaşlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Cok pasif kaliyor. Bu seviyede oynayacak düzeyde degil, hele BJK gibi bir takimda.

Geçen sene bunlar sporting'e yenilip elendiğinde üZülmüştüm ama bu sene hem taraftarların sosyal medyada ergen vari yorumları hem de yorumcuların pişkinlği ile bugün yenilmedikleri için daha üzgünüm . Neyse artık bu sene şunların çenesini Kapatsınlr yoksa o Başkanlık koltuğundan defolup gitsinler

Bir de bu arkadaşların kendilerini yalayıp durup sonra UEFA Avrupa Ligi grubundan çıkamadıklarını da unutmayalım.

neyse bunlar bu sevinçle haftasonu dolunay hocam ve akhisarın rezil zeminine takılırlar

işin yoksa bu görmemiş tinercileri günlerce dinle herifler görmemişliğin zirvesi. bizim takımda iş olsa bu ezikler bu kadar ötemez de kahretsin ki bizimkiler ayakta uyuyor.

Kurt kocayınca köpeklere meydan kalır denir ama onlar bizi kocadı sansınlar ki etkisi daha acı olsun

iki öküz yüzünden geçtiğimiz yıl hiç oldu bu şikeci şerefsizler şampiyon oldu şimdi romantikliklerini dinliycez. yok bi haltta yiyemiyecekler 8lik olup gelecekler gene ama işte en küçük mutluluk bu at şikecisi pezevenklere haram. birde kendileri yetmiyor gibi buradaki yalakalarını dinliyeceğiz.

Benficada geçen seneden daha kötü takım olmuş.Adamlar bu sene en ballı kurayı çekti.Ben yinede bu gruptan çıkacaklarını düşünmüyorum.

bjk talisca yi alamaz. Türkiye'de hiç bir kulüp alamaz maddi anlamda. En az 30 milyon istiyor benfica bunun için nereye alıyorsun yahu

neyse çakma arenalarında koyar ağlatırız taliscalarını da içimizdeki yalayıcılarınıda..

Ne la bu sinir harbi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talisca'nın opsiyonu 25 milyon euro.

1 frikik attı diye adamı dünya yıldızı yaptınız gençler bravo. Boktan orta sahaya karşı iki oyun açtı diye ya da frikik attı diye mi müthiş oldu?

Talisca yı öven tüm hesapların umitin fake hesabı ilan edilmesini arz ederim saygılar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt