16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

trabzonda değilmiyid? ya da başı bi şekilde bağlıydı adamın. kaldıki hatırlarsan farklı sevdalarımız vardı td tercihinde üstelik ts pilot kulübümüz gibiydi olmazdı yani

Bostaydi ve gelebilecegini ima etmisti. Bizde tanidigi cok oyuncu vardi, en dogru tercihdi. Galatasaray seviyesini korurdu, en azindan.

Konunun kapatılmasını rica ediyorum.Öve öve bitiremediniz şu kuş takımını.

Neeey

Adam Schalke bastırdığı anlarda neler çıkardı

Aha bir örnek daha

Drogbanın ilk Akhisar maçı şampiyonluk yolunu açan

O maçta neler çıkardı hele bir kurtarışı vardı her kaleci çıkaramaz

Bir kaleci için önemli olan iki şey vardır

Çubukluk yani yerdeyse hemen ayağa kalkabilmesi ve çok iyi refleksler

Bu ikisi muslera da çok iyi

Yan Top çok önemli değil sonuçta ilk olarak defansın işi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lig için konuşmadım ki

Niye öyle bir alınganlık yaptın

CL de yetersiz

Takim Bruma ve Tolga sayesinde mental anlamda iyi seviyede, bir umut var. Tolga olmasa Kayserispor macinda en az 3 gol görürdük kalemizde. Orta sahayi ayakda tuttu. Yoksa Gakkumba aldigi her topu ceza sahasi icimize kadar tasiyor bos alani buldu mu. Her mac orta saha direncini Tolga tutamaz, pestili cikiyor cocugun. Güzel duran seyler ver oyunumuzda, ama bu takim bir iki puan kaybi üst üste ile, cok ciddi cökebilme tehlikeyi tasiyor.

Aziz dicki tuttu sonunda. Dick resmen bir gecen sene bizdeki "Büyük Mustafa" etkisini yaratti. Aziz Silin bir ihtimal ayakda tutabilir, ama sanmiyorum. Takim artik dagildi pisko acidan, ve Volkan disinda takim icinde aidiyet, adanmislik tasiyan oyuncu da kalmadi.

tolganında erenınde brumanında hakkını yememek lazım ama far görmüş tavşan gibiyiz bekliyoruz sakatlanmalarını işte. birinden birine bişey olsa yerlerini gene dolduramayız.
aziz konusu istediği şeyi tutsun takımı oynamazsa devreye girer bu herif ne yapar ne eder ya rakipleri ya hakemleri kulu köpeği haline getirir. azizden bahsediyoruz sonucta.cezasına rağmen yakındır televizyonlara çıkıp yakıp yıkması. en olmadı hiç olmadı bjkyı destekler onlara hız verir 2003dekı gıbı. cidden sağlıklı bir galatasaray olsa bunların hiç birini düşünmeye bile gerek yok ama öyle kötü yönetiliyorki kulüp düşünmemek elde değil.

Aynisini ovdugum Besiktasi Karabukspor karsisindada yazdim gene yaziyorum.

Talisca cop. Frikik harici is yapicagini sanmiyorum. Birsey olmaz bundan.

Beşiktaş mükemmel takım muhtemelen CL'nde yarı final oynarlar, Şenol Hoca, Tosic keşke bizde olsa, Talisca > Messi.

Bostaydi ve gelebilecegini ima etmisti. Bizde tanidigi cok oyuncu vardi, en dogru tercihdi. Galatasaray seviyesini korurdu, en azindan.

emin değilim adem ama mancini istifa etmeden hemen önce bursa ile anlaştı o diye hatırlıyorum.

Lig için konuşmadım ki

Niye öyle bir alınganlık yaptın

CL de yetersiz

Futbol için alınganlık? Daha önemli işlerim var

Sadece futbol hakkında sohbet ediyoruz

Sende dikkatimi çekti bu yabancılara karşı hafif hafif gıcıklık

Forumun hitleri olarak görüyorum seni

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Beşiktaş mükemmel takım muhtemelen CL'nde yarı final oynarlar, Şenol Hoca, Tosic keşke bizde olsa, Talisca > Messi.

Şampiyo diyorsun yani , bari şampi deseydin . Adamlar Gökhan inler gibi çöpü bile pogba yaptılar .

Biri de Selçuk onlarda 18'e giremez demiş , yanı Selçuk'u em ağır eleştirenlerdenim ama bu kadar da olmaz . bjkli yapsa kızarım , bunu taraftarımız yapıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Reel fikrim

Geçen yıl 100 üzerinden 80lerse şu an 65 civarındalar.

Ligde kapanmayan takımlara karşı çok zorlanırlar özellikle, Benfica hiç bir şey oynamadı bugün ona rağmen pozisyona bile giremediler.

şu anda 380 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (49 kayıtlı ve 331 misafir)

hoşgeldin ümit.

yav amma abarttınız benficayıda beştaşıda ya

geçen sene 6.bitirmedikmi bilalle umutla sabriyle 2-1 yenmedikmi arenada güzel oyunla deplasmandada 2-1 yenildik.

deplasmanda arenada sanchesle jimenezle gaitanla oynadık sezon başı takımın yarısı gitti benficadan nerdeyse

Bence olmazdı o iş. Muhtemelen biz çok önceden anlaşmıştık Mancini hoca ile. Tercihimizi yapmıştık yani. Gerçi o sezon hoca değiştirmemize ve Fener'in iyi oyununa rağmen şampiyon olabilirdik bence. Çok şanssız maçlarımız var. Mesela ;

Fatih hoca gitmeden evvel içerde oynadığımız Antalya maçı iyi oyuna rağmen 1-1 bitti. Belki de fark olurdu.
Hocanın gidişinden hemen sonra içerde oynadığımız Rize maçı 1-1 bitti ama abartmıyorum bu da fark olurdu.
Mancini ile ikinci yarıda form tutmuşken bir çok pozisyondan yararlanamayıp penaltı yaparak 1-1 bitirdiğimiz Rize deplasmanı.
Tonla gol kaçırıp Kayseri'ye içerde yenildiğimiz maç (Burada çoktan havlu atmıştık ama önceden puan kayıpları olmasa farklı bir havayla çıkacaktık bu maça.)

Bu maçlar direkt aklıma gelenler. Çok kötü oynayıp kaybettiğimiz puanlar var ama bunlar öyle değildi. Bunlardan özellikle ilk haftalarda olan Antalya ve iç saha Rize maçlarını kazanmış olsak Fener'in ikinci yarıda Sivas'a yenildiği maçta puanlar eşit olacaktı. Ama malesef en fazla 4 puan yaklaşabildik sezon içinde.

Son düzenleme:
Benficadan uzatmada balla aldığın puana sevinirsin sonra Napoli gelip çakar hevesin kaçar... Hafta sonu Akhisarada puan bırakacaklar, şuan çok overrated takılıyor kargalar.. Yakında takke düşecek.

Geri
Üst Alt