16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

Galatasaray 4-1
Galatasaray 2-2
Konya 2-2
Benfica 1-1
D. Kiev 1-1

İnsan şu tablo sonrası utanır be. Yendikleri takımlar:

Alanya
Karabük
Akhisar

Vizyoncular birazda bjkeye sizsinlar senoru göndertsinler. Bir 8 sene daha toparlanamaz bunlar.

O değil de bu abubakarı görünce aklıma Lukunku geliyo nedense
İlk aldıklarında bir yol olmaz Gomes i çok ararlar dediğim zaman bazı çok iyi futbol bilen! Arkadaşlar yine demediğini bırakmamıştı burada bizim gibi düşünenlere ha bu arada rvp ve skertel geldiğinde de aynı yorumları yapan kişiler bunlar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk grupta 3. olup uefa'da devam etse biraz daha iyi olurdu ulke puani acisindan. Mac tempolari yuzunden ligde de tokezlerlerdi saglam.

Her turlu bu sene bir sey kazanmayacaklar ama.

Aman Allah korusun, onun gibi Galatasarayi kücümseyip baska bir takimi yüceltip de digerleri ile yok siz söylesiniz yok siz böylesiniz diye dalga gececek halim yok.

Ayrica beni onun ile karsilastirmana tesüf ederim kanka :D

Surada alt tarafi dogdugum sehrin takimini destekliyoruz Galatasaray'imizin yaninda :) Madrid'ciler, Barca'cilar, City'ciler vs. gibi degiliz ne yapalim Galatasaray bize cok uzak. Maca gidemiyorum, o havayi tadamiyorum, sokaklarda taraftarlari göremiyorum mac olunca falan. Uzaktan sevmek cok zor ya.

Şaka yaptık reis,alınma hemen. :D

Öyle bir anlattın ki,sanki Galatasaray'dan değil de sevgilin olacak bir kızdan bahsediyoruz. :D Tamam stadın bulunduğu şehirden bayağı uzaktasın ama bu engel değil bence sevmeye.

Maça gelirsek,Bjk ilk 55-60 dakika tempolu,baskın oynadı da pozisyon zenginliği neredeyse hiç yoktu.Golü de duran toptan buldular zaten,herkes süper falan diyor,Quaresma güzel vurdu onda hemfikirim de,barajı çok kötü kurdurdu kaleci,bunun da payı var o golde.Pozisyon zenginliğinin olmaması,Kiev'in sağlam savunmasının yanında Bjk'nin atak opsiyonlarının da sınırlı olmasıyla alakalı bence.Maç boyu bütün hava toplarını Kiev aldı,hala ısrarla top şişirmeye devam ettiler.Net bir stratejik hata bence.

Maçın 65. dakikasından sonra da 15-20 dakikalık bir bölümde Kiev çok etkili oldu.Beşiktaş ilk yarı çok efor sarf ettiği için nefesi yetmedi o tempoyu sürdürmeye,oyundan düştüler ikinci yarı.Göze hoş gelen bir futbol oynamış olabilirler ama pozisyon bulamadılar neredeyse.Bu büyük bir sıkıntı.Yenilebilirlerdi de son dakikalarda.Gruptan çıkacaklarını hiç sanmıyorum bu sonuçla beraber.Kiev ile 3. olmaya oynarlar.Ukrayna'da Kiev'e yenilmezse 3. olur.Yenilirse sonuncu olur.

Bu Kiev'den hücumsal anlamda 5-6 gömlek daha üstün takımız,bunu oynanan 2 farklı maçta da net olarak gördük.Ama adamlardaki savunma da bizde yok.Şu Vida da fena stoper değil,alabiliyorsak çok iyi olur.

Galatasaray 4-1
Galatasaray 2-2
Konya 2-2
Benfica 1-1
D. Kiev 1-1

İnsan şu tablo sonrası utanır be. Yendikleri takımlar:

Alanya
Karabük
Akhisar

Alanya 4-1*

Bu mesajı yazmışken şunu ekleyeyim,önceki mesajda eklemeyi unutmuşum.

Aboubakar'ı hiç beğenmedim şu ana kadar.Buna 1 senelik 5.8 milyon verdilerse (kiralama ücreti+yıllık) vah ki ne vah.Umut Bulut'un zenci versiyonu gibi bir şey.

Talisca oynadıysa nasıl kazanamadılar. Bunu biri açıklayabilir mi?

Talisca oynadıysa nasıl kazanamadılar. Bunu biri açıklayabilir mi?

Cok basit demek ki kalbur üstü her kalecinin cikarabilecegi bir serbest vurus olmadi :atess:

Saka bir kenara ben ilk yariyi seyrettim ve süper star taliscayi tek bir ciliz sut disinda sahada görmedim

ikinci yari nasildi orasini bilmem ama burda öyle göklere cikarilmadigina göre pek bisey yapamamis gibi görünüyor

Ayrica bestiktasin hem benfica hemde dün kiev macinda attigi iki frikik golünüde muslera gibi bir kaleci rahat cikarirdi

hele kiev karsisinda ki gol mal kaleci neredeyse diregin yaninda dikilecekti

Son düzenleme:
Bu Şenol' a dikkat ediyorum. Yenerlerse hakem kötü de olsa ağzını açmıyor. Ama maçı alamazlarsa her basın toplantısında öyle veya böyle hakeme kesin bir şey söylüyor. Tam bir ağlak adam..

Bu Şenol' a dikkat ediyorum. Yenerlerse hakem kötü de olsa ağzını açmıyor. Ama maçı alamazlarsa her basın toplantısında öyle veya böyle hakeme kesin bir şey söylüyor. Tam bir ağlak adam..

iyi hoca ama kaybetmesini beceremiyor

rakibin gollerini basit hatalardan diye indirgemek en hafifinden saygisizlik

hemde bir kac gün önce bruma takiminin yarisini ipe dizmisken

Alanya 4-1*

Bu mesajı yazmışken şunu ekleyeyim,önceki mesajda eklemeyi unutmuşum.

Aboubakar'ı hiç beğenmedim şu ana kadar.Buna 1 senelik 5.8 milyon verdilerse (kiralama ücreti+yıllık) vah ki ne vah.Umut Bulut'un zenci versiyonu gibi bir şey.

3 + 3,3 milyon eurodan 6.3 milyon euro yillik maliyeti. Sene sonu da bavul toplayip gidecek.

Bir arkadas ile bu gsc de iddiaya girmistik Erenin yarisi kadar gol atamaz son vurus problemi var aboubakarin demistim . Erenin maliyeti yuksek diyen bir arkadasla tartisiyorduk bu forumda!! :)

Geri
Üst Alt