16/17 B Grubu 3. Maç | Napoli 2-3 Beşiktaş | M.S | 19 Ekim

Bu arada bende tebrik edeyim burdan . Şans bal olsa bile büyük başarı. Ülke puanı ve imajı için güzel sonuç

Helal olsun. Deplasmanda Napoli gibi bir takımı yenen takımı tebrik etmek lazım.

Umarım dünyanın en iyi takımı bu gaz ile ligde saçmalar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yalayin bjknizi yalayin. Bu forumda da cok var karga seven.
43042211ea8f5fd248b22ddbbb3fdcf2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şaka demiyorum trabzon bu hafta bizi çelmelemezse bu ezikleri çelmeler.Yüzde yüz iki takımdan birisi takılacak onlara.Napoli maçı dönüşü oynayacaklar trabzonla.Puan kaybı bekleyenler o maçı beklesin

Şu Aboubakarin ilk golü hk. bir soruşturma açsalar iyi olacak yalnız. Jorginho golü resmen hediye verdi.

Kalan maclardan 1 puan alacak

Bjk clde ikinci tura çıkar. Benficayi yenmeleri yeter ki yenerler de.

Bu ülkede bir galibiyet sonrasi 'Kartal Tarih Yazdi' basligi atiliyorsa, cidden futbol anlaminda reziliz demektir.

aboubakardan 2 gol yiyen bir takım takım değildir

adam resmen çöp. heleki maçtaki son pozisyonu nasıl bir mal olduğunu gösteriyor

Bjk clde ikinci tura çıkar. Benficayi yenmeleri yeter ki yenerler de.

Yenmeleri gereken maçları alamazlar.Hele hele içeride iyice mala bağlıyorlar.Son maçta dinamo kiev havlu atacak gibi duruyor.Belki o maçta bişey yaparlar ama içeride umutsuz vaka bunlar.Bu maçı kazanarak napolinin komple yedek takımla benfica maçına çıkmasını engellediler

sekiztas uc sut cekmis ucu de gol olmus,follos reina her zaman boktan bir kaleciydi buna ragmen üst seviye kulüplerde oynadı,benitez nere giderse onu da götürdü,benitez ne ki kalecisi ne olsun,armud herif..

Normal liglerde evet ama tr gibi rezil bir ligde surekli 90+ larda gol atip 3 puan alinan bir lig icin gecerli degil bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

En sonunda kaybedecekler yav,hep mi 90 da atıp alacaklar.Başıma ŞL'yi alacak halleri yok,2. tur oynasınlar sevinsinler.O arada puan kaybetsinler ligi götürelim.

2008 de avrupanın yeni prensi diye feneri yalayan ertemden beklerdim avrupa fatihi bjk icadlarını ama hürriyet erken davranmış bugün :asd:

Bjk bir daha CL yuzu goremez nasil olsa o yuzden 2.tura cikip Barcelona,Madrid,Dortmund gibi takımlarla eşleşseler o maçlarda yedikleri tarihi farklarin moral bozukluguyla bizim ligede erkenden havlu atarlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koulibaly'i fazla takip etmiyorum ama her maç böyle oynuyorsa Chelsea neredeyse yılın çöpü alacaktı asdfg

bi daha bu kadar ballı bi maç oynamazlar.net 5-1 lik mactı...milik olsaydı dusunemiyorum bıle.hakem diye aglarken net ofsayt golle aldılar macı,napolının net golluk pozisyonunu da ofsayt dıye kestıler.baya ballı bı galibiyet.benfica ve napoli yener bunları burda,tabı forvetleri oynarsa...

Son düzenleme:
Bırakın kazansinlar çıksınlar gruptan. Başarıları zerre umrumda değil ama onlar Avrupa'da olduğu sürec takılmaları çok daha muhtemeldir. Bu baskıyı kaldiracaklarini düşünmüyorum. En geç ikinci Napoli maçı sonrası takılırlar. Ayrıca ülke puanı açısından çok ama çok önemli oldu. Hollanda Belçika İsviçre takımları hep kayıp yaşadı.

Geri
Üst Alt