16/17 B Grubu 3. Maç | Napoli 2-3 Beşiktaş | M.S | 19 Ekim

La bırakın hele gelsinler.
Ebesinin şeyini görürler a Class takım çıksında bir.

O başlıklar ne ya şaka gibi rezil yok kartalda hedef final, anneciğim türkler geliyor.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

2 deplasmandan 4 puan iyidir. kendi evinde napoli veya benficadan 3 puan alırlarsa kievden de 1 puanı kapıp çıkarlar.

ister şans olsun ister bal. kısa gruplarda önemli olan puan. top oynamadan 5 maç kazanırsın kupayı alırsın.

Gruptan çıkabilirler ama işleri zor hala, ilk günden beri söylediğim birşey var Real, Barca, Bayern gibi takımlarla karşılaşmadan elenmelerini istemem.
CL de gruptan çıkan hangi takımın işi kolay olmuş yapmayın bu kadar da şans Mans adamlar aldimi 3 puan aldı helal olsun demek lazım umarım gruptan da çıkarlar birazda Türk takimlari kazansın

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL de gruptan çıkan hangi takımın işi kolay olmuş yapmayın bu kadar da şans Mans adamlar aldimi 3 puan aldı helal olsun demek lazım umarım gruptan da çıkarlar birazda Türk takimlari kazansın

SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben helal olsun dedim zaten dün gece, gruptan çıksınlar Real,Bayern,Barca ile eşleşsinler demem sen niye bu kadar rahatsız etti hayırdır?

Vay karga vay sonra da PS4'ü kapatır yatarsın :D

CL'de top oynamadan maksimum 1 maç alırsın onunla da kupayı nah alırsın...

Portekiz'in şampiyonluğu bazılarında fena kafa yapmış :D bu konu da burda kalsın iki maç sonra hortlatıcam napoliyle benfica peş peşe koysun da.Puan durumu 12-10-5 olunca karga severleri piste davet ederiz.Kupa alacak adamlar daha :D

Portekiz'in şampiyonluğu bazılarında fena kafa yapmış :D bu konu da burda kalsın iki maç sonra hortlatıcam napoliyle benfica peş peşe koysun da.Puan durumu 12-10-5 olunca karga severleri piste davet ederiz.Kupa alacak adamlar daha :D

Dün galibiyetin etkisiyle tineri fazla kaçırdılar demek ki maçı tam hatırlamıyorlar :D

Rakip 1 penaltı kaçırdı, 17 korner kullandı, %67 topla oynadı, 17 şut çekti... Böyle oynayarak her maçı kazanacaklarını sanıyor mallar :asd22:

Ne karga mı var ?

img-002.JPG

2-2 kaldigimiz mactan sonra da yazmistim , besiktasin tek bir olayi var , enerjileri .. enerjileri cok ust duzeyde ,bu yuzden kalite veya taktik olarak geri kalsalar da hep toparlamayi basariyolar

Biz 2-0 one gectik , normalde cogu takim ,hele de derbide pasif bir pes etme moduna girer , ama adamlar 2-2 de bile 3-2 yenilme riskini alarak 3-2 ye getirmek icin kastirdilar

bu enerji mesela fenerde en son daum zamaninda vardi 10 sene evvel , bizde gerets ve terimin ilk senesinde vardi o bas kaldiri

bu enerjiyi korudukca son dakika golleri de gelir , yenemez dediklerini de yenersin ... bazen bu hava olusur , bjk onun ekmegini yemekte su an
İçerde oynuyorlar geriye yaslan sallansalardi inerdi gene stad aşağıya.
Fb ve biz içinde geçerli bu. 2-0 dan dönüp geliyorsan kendi evinde 3u taraftar da ister oyuncuda.
Çünkü o geri dönüşü yapıp maç kazanırsan efsane olur. Beraberliğe oynarsan degil.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece şanslılardı ama gruptan çıkmak için büyük bir şans yakaladılar.

hakkini verelim adamlar guzel transfer politikasi uyguladi ve gayet basarili bir takim ortaya cikardi.. turkiyenin en iyi beklerini belesten kaptilar..

Evet tarih yazdı yazıları başlamış medyada

Attıkları ikinci gol hem aptalca bir geri pas hemde kalecinin öyle berbat bir şutu çıkaramaması ve üçüncü gol ofsayt

İlk yarıyı izledim ve napoli bayağa bastırıyordu

İkinci yarıda farklı olduğunu düşünmüyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt