GSCimbom
16/17 C Grubu 3. Maç | Barcelona 4-0 Manchester City | M.S | 19 Ekim
K

16/17 C Grubu 3. Maç | Barcelona 4-0 Manchester City | M.S | 19 Ekim Sayfa 6

Kadir Ari ·

Cevap
105
Okunma
5,3K
Sayfa
6/6
CanlıBarcelona40Manchester CityM.S
CvJfFKkWgAAxNew.jpg

Diziliş böyle diyorlar. Şu dizilişte Arda sağ kenarda, Rakitic göbekte, İniesta solda olsa daha iyi olmaz mıydı?

Mascherano sagbekteydi ama Barcelona'nın sabit bi dizilişi yok, sabit diziliş diye birşey zaten yok artık, "fluid" denen bir kavram var, sürekli şekil/diziliş değiştiren oyunlar, Pep, Klopp, Simeone için de sık kullanılıyor artık hatta Juventus da çok şekil değiştiriyor oyuncuları mevki kaydırıyor filan. Bi takım 3-4 değişik sistemde oynayabiliyor bir maçı. Mevki diye birşey de kalmıyor artık. O adam orda oynamaz filan o hikaye..

Valla öyle bir sevindimki şu skora PeP denen herif yüzünden soğudum City'den YayaToure'yi hem barça hem City'de harcadı Bony Mangala harcad Eto harcadı Ronaldinho harcadı Hart harcı allahın cezası bir herif kendini bir halt sanan birisi bunlar yetmezmiş gibi birde Jason Denayer'in gelişine çomak soktu kel herif

İnş ilk 3'e giremezde ligde araplar petrol kuyularına kadar kovalarlar bunu

Yaya Toure denen köpeği artık İngiltere'de isteyen yok. Köpek köpek, kimse istemiyor onu artık, ne taraftarları istiyor, ne rakipler, ne rakip taraftarlar, siktir git dediler 2 senedir, Pep'den önce dediler, gitmiyor herif, City'den aldığı para çok tatlı gelmiş galiba takıma giremese de o parayı almak için kalıcak diyorlar. Yoksa ocakta kime isterse vericekler, ManU istese vericekler ama onlar da "almayalım" dediler.

Merak etme gelir Türkiye'ye, tın tın koşamayan haliyle "vay be zenci" diye alkış tutarsınız.

Maça gelince Man City taraftarları bile oynayanan futbolu cesaret verici bulmuş, yorumlar da genelde olumsuz diil çünkü Bravo atılana kadar iyi oynamış City (Maçı sonra izledim ben, çalışıyorduk o gece) hatta baya gol kaçırmış. Yedikleri ilk 3 gol kişisel hata, hele o ilk golde herkes noluyo diye seyretmiş Fernandinho düşünce, biraz komik olmuş yani. Bravo atıldıktan sonra maç kopmuş ama oraya kadar özellikle City'nin ön presi baya iyi, genel yorumlar olumlu.

Zaten hedefleri CL'yi kazanmak diil, kimse bu maçı da almalarını beklemiyordu, bu maç futbol anlamında nerde olduklarını görecekleri bi maçtı, aptal hatalar dışında fena diil.

Bu dangalak Agüero yu niye ilk 11 oynatmadı?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Taktik, işe de yaradı, orta sahaya hakim olmak istiyordu. Ama Aguero sakatlıktan yeni çıktı zaten, injury-prone bi herif, kolay sakatlanıyor fazla oynatırsan 2 ay filan sakat geziyor, arada dinlenmesi lazım. Yani "o bize bugün lazım, iğneyle oynasın" dersen geçen sene işte en kritik virajda 6-7 maç oynayamadı herif sakatlıktan Kompany de yoktu herifler nerdeyse ilk 4'te bitiremiyorlardı çok puan kaybettiler bu adam yokken, geçen gün milli maçta aynı sakatlığı nüksetmiş.

Eğer Ilkay filan o golleri atsaydı gerçi bugün konuşulmayacaktı Aguero.

Yaya Toure denen köpeği artık İngiltere'de isteyen yok. Köpek köpek, kimse istemiyor onu artık, ne taraftarları istiyor, ne rakipler, ne rakip taraftarlar, siktir git dediler 2 senedir, Pep'den önce dediler, gitmiyor herif, City'den aldığı para çok tatlı gelmiş galiba takıma giremese de o parayı almak için kalıcak diyorlar. Yoksa ocakta kime isterse vericekler, ManU istese vericekler ama onlar da "almayalım" dediler.

Merak etme gelir Türkiye'ye, tın tın koşamayan haliyle "vay be zenci" diye alkış tutarsınız.

Maça gelince Man City taraftarları bile oynayanan futbolu cesaret verici bulmuş, yorumlar da genelde olumsuz diil çünkü Bravo atılana kadar iyi oynamış City (Maçı sonra izledim ben, çalışıyorduk o gece) hatta baya gol kaçırmış. Yedikleri ilk 3 gol kişisel hata, hele o ilk golde herkes noluyo diye seyretmiş Fernandinho düşünce, biraz komik olmuş yani. Bravo atıldıktan sonra maç kopmuş ama oraya kadar özellikle City'nin ön presi baya iyi, genel yorumlar olumlu.

Zaten hedefleri CL'yi kazanmak diil, kimse bu maçı da almalarını beklemiyordu, bu maç futbol anlamında nerde olduklarını görecekleri bi maçtı, aptal hatalar dışında fena diil.

Ulan ne diyon sen la neyin kafasını yaşıyon sanki ben aman nolursunuz Toure bize gelsin müthiş topçu şöyle böyle dedim neyin kafasını yaşıyon.Ben adamın egosundan kendini bir halt sanmasından bahsediyorum

Ayrıca yıllık bonuslarla beraber 100 milyon türk lirası alan Pep'in bu yıl 213,00 mil. € geçen sene 211,50 mil. € bonservis bedeli harcamış ManCity'nin hangi takıma olursa olsun 4-0 yenildiği bir maçta yok çok iyi oynadılar yok bravo atıldı yok önde iyi pres yapmışlar demeye hakkı yok onları basel cska celtic gibi takımların bahanesi.o kadar para harcayıp takım kurduktan sonra bu hatalarında önüne geçmesi lazımdı bu adamların