16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

Marcelo cezalı olduğu için işi 2 kat zor kargaların.Bence kesin gol yerler.lyonun da savunma hattı iyi değil.Gollü bir beraberlik yada 2 3 Lyon diyorum.

Beşiktaş muhtemelen 1-0a oynayacak ama Lyonun ilk yarı gol bulacağını düşünüyorum maç 3.5 üste kadar gider

twitter da enteresan tweetler dönüyor.

C93Boc7XoAAQFMM.jpg

Beşiktaş da Marcelo, Abubakar yok, Queresma 3 antreman yaptı, Adriano da iğneyle oynayacak bir de şu yönden bakmak lazım Beşiktaşın görünen kahramanı Atiba ama gizli kahramanı da Marcelo'dur. Abubakar olmayışı da ciddi bir şekilde etkiliyor ilk maçta Queresma ve Abu olmayınca ilerde top tutacak ya da tehlike yaratacak futbolcuları yoktu zaten oyun gereği Lyon tek kale maç yaptı bu maçta ise taraftar etkeni Beşiktaş'a geçiyor ama şu da var Gonalons'ın gelmesiyle Lyon gücünü 2 katına çıkaracak zaten Cenk zaten top tutan bir pivot değil santrafor düzeyinde bir forvet bu yüzden Lyon tüm topları toplayacaklardır ayrıca Lyon beşiktaş baskısından rahat çıkacak bir takım bol gollü maç izleriz Lyon tahminimce 2 gol yiyecektir ama aynı zaman da 2 ve üzeri gol atacaktır Beşiktaş tur hayali kuruyorsa orada 83 dk 0-1 götürdüğü maçı öyle bitirip gelecekti çünkü muazzam bir avantajla döneceklerdi ama şimdi Lyonun üzerine gitmeleri gerekiyor bu sefer avantaj Lyon'a geçti turu Lyon rahat geçecektir

hazırmıyız renkdaşlar , en az 3 gol bekliyorum lyondan.

kargalar sahaya inerek uefa cezasını kutlayacaklardır.

İlk maç Lyon içinden geçecek demiştim şimdi ters totem yapıyorum.
Handikap yapıştırın Lyon a

Tapatalk

fekir lacazette cornet valbuena bunlara dus aldırmıslar mı aldırmamıslar mı,mactaki gol sayısını bu belirler

Bjk en az 3 atar

Lyon'un savunma oyunculari bizim defanstan bile kotu adamlar top cikaramiyor

XcdkSn6jCQoSI.gif

alexandre-lacazette-celebrates-his-goal-during-the-uefa-europa-league-picture-id650736794

İnanıyoruz kral.

ilk 20 dk icersinde bir lacazet golu
sonra devrenin bitmesine yakin bir cornet golu
sonra bjk kornerden atabilir
son sozu de sn lacazet soyler ve 3-1 gibi net bir skorla #LYONNAIS tur atlar

Lyon'un güle oynaya tur atlayacağı bir maç olacak

skor tahmin 4-1

bjknin 7-1 kazandığı maç olarak tarihe geçecektir

Fabri
Gökhan - Mitrovic - Tosic - Adriano
Atiba - Oğuzhan
Quaresma - Talisca - Babel
Cenk​

lyon alsa alsa sapını alır ne leş balon takım olduğunu ilk maçta gördük 8eşiktaşımız saplayacaktır tersten

Geri
Üst Alt