16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

C9345_DWAAE8_oH.jpg

fakir yok lyonda,büyük ihtimal lyon kapanıp kontra arayacak. sıkıntı olursa ikinci yarı fakir girecek

Lyon Fekir'i kesip üçlü orta sahaya dönmüş.
Rachid'in yerine de gecen maçta sonradan oyuna giren Cornet oynuyor. 20 yaşındaymış daha. Orta sahalarındaki Tousart da 19 yaşındaymış, yeni öğrendim.

Beşiktaşın yedek kulübesinde hücumcu kimse yok

Tek alternatifleri Ömer Şişmanoğlu'ydu ama o da kadroda yok.

Yaz dönemi en az 2 ofansif oyuncu alirlar diye tahmin ediyorum. Ba, Aboubakar ve Ömer'in sözlesmesi bitiyor. Aras'i da gönderirler.

Gökhan ve Mustafa geri döner. (Talisca, Babel, Quaresma, Gökhan, Cenk, Mustafa + 2 oyuncu)

Tek alternatifleri Ömer Şişmanoğlu'ydu ama o da kadroda yok.

Yaz dönemi en az 2 ofansif oyuncu alirlar diye tahmin ediyorum. Ba, Aboubakar ve Ömer'in sözlesmesi bitiyor. Aras'i da gönderirler.

Gökhan ve Mustafa geri döner. (Talisca, Babel, Quaresma, Gökhan, Cenk, Mustafa + 2 oyuncu)
Sen niye bu kadar analiz ettin ki kargaları yoksa seneye jimlastik kulübünümü tutmayı düşlüon he?

Sen niye bu kadar analiz ettin ki kargaları yoksa seneye jimlastik kulübünümü tutmayı düşlüon he?

Dursun ve Aziz var oldugu sürece Besiktas agir mallik yapmazsa hep sampiyon olur da ondan. Balotelli ve Taison'u alirlarsa mal gibi izler Dursun.

Geri
Üst Alt