16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

LZYEq1.jpg

[h=2]Beşiktaş, Anderson Talisca'yı KAP'a bildirdi[/h]Beşiktaş, futbolcu Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Yapılan açıklama şöyle:
Anderson Talisca'nın 1+1 yıllık kiralanması konusunda oyuncunun kendisi ve Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Benfica Kulübüne 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2.000.000 Avro ödenecektir.

Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.500.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

.

Şu günün futbolunda ve formunda Talisca Sneijder'dan iyi olabilir. Ama Sneijder'a 23 yaşında "Türkiye'ye gider misin?" deseler neresiyle güleceğini şaşırırdı.

Ekşi'de gündem

Galatasaray
Bjk-lyon
Vodafone arenada ki kızıl saçlı kadın

Uefa kupası rüyalarına girmezse iyi

TapaTalK

mal şenol penaltı çalıştırmamış takıma böyle salak bi adam nasıl fatih terimle kıyaslanıyor lan

Şu günün futbolunda ve formunda Talisca Sneijder'dan iyi olabilir. Ama Sneijder'a 23 yaşında "Türkiye'ye gider misin?" deseler neresiyle güleceğini şaşırırdı.
Sneijder 28'inde geldi zaten. 32-33 olsu artık bitmesi normal.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Talisca kalmaz bence BJK'de. Orta seviye bir Premier Lig takımı veya Fransız ligi takımları parayı yatırır alır. Tam net opsiyonu hatırlamıyorum ama 20'nin üzerindeydi sanırım BJK veremez o parayı.

1+1 o sözleşme. eğer 23M€ veren olursa yazın direk satılıyor. olmazsa bjkde seneye de

Tamam satilirsa gittigi takimda oynar ama benim alintiladigin mesajindan once benficaya doner ilk 11 cikar filan deniyordu . o mumkun degil , talisca ve bjk anlastigi surece +1 i var adamin

gitmez umarim ,izlemesi keyifli bir adam ,bunlar olsun ki daha iyisini kovalayabilelim

talisca daha dünkü bebe ilerde iyi topcu olurmu onu zaman gösterir

sneijderle kıyaslamak icinse önce wesleyin kazandıgı kupaları ve basarıları kazansın ondan sonra kıyaslamaya bakarız.

Bu arada sneijderin imza parasi hemen hemen talisca 1 senelik maasi
Evette Sneijder onun yaşındayken Realde oynuyordu....Bırakın onu bunu Sneijder ile kıyaslamayı...formda bir Sneijder Bütün Beşiktaş takımını sol cebinden çıkarır....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Tamam satilirsa gittigi takimda oynar ama benim alintiladigin mesajindan once benficaya doner ilk 11 cikar filan deniyordu . o mumkun degil , talisca ve bjk anlastigi surece +1 i var adamin

gitmez umarim ,izlemesi keyifli bir adam ,bunlar olsun ki daha iyisini kovalayabilelim

satılacak büyük ihtimal bu performansı göz ardı etmezler ama 23m veren keriz çıkar mı bilmiyorum

zamanında hagi ile alexi kıyaslayanlar talisca ile wesleyi kıyaslıyor aynı kafa aynı zihniyet allah akıl fikir versin

Evette Sneijder onun yaşındayken Realde oynuyordu....Bırakın onu bunu Sneijder ile kıyaslamayı...formda bir Sneijder Bütün Beşiktaş takımını sol cebinden çıkarır....

anlasmazliga dustugumuz yegane nokta burasi

"cikarir" degil , "cikarir-di"

gecti .. bu isin bir sonu olmasa hagi hala bizde orta sahaydi , podolski cin piyasasina meze olmazdi .. diye gider

mal şenol penaltı çalıştırmamış takıma böyle salak bi adam nasıl fatih terimle kıyaslanıyor lan
inan bana eğer bizde olsa Şenom hoca Ereni gol kralı yapardı...beğenirsin beğenmezsin ama golcüleri her zaman iş yapıyor onun....aslında Sneijderin sevdiği tipte bir hoca...

Ben 1 yıllık sanıyordum anlaşmayı.Sen neden heyecan yaptın bu kadar.Adamın gitmesi bjk nın tüm hücüm gücünü bitirecek.Taliscayı izlemenin keyfinden banane.Sokayım kargalara.

Geri
Üst Alt