Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralik sozlesmesi 2 sene
1+1 o sözleşme. eğer 23M€ veren olursa yazın direk satılıyor. olmazsa bjkde seneye de1 yıl.
1 yıl.
Dursuna bu konuda cok sovuyorum yillardir. Takimin yildizida olsa o parayi vermeyecekti cekip gitme ihtimalide yoktu zaten keriz gibi menajeri kandirdi bizimkini.Bu arada sneijderin imza parasi hemen hemen talisca 1 senelik maasi
Şu günün futbolunda ve formunda Talisca Sneijder'dan iyi olabilir. Ama Sneijder'a 23 yaşında "Türkiye'ye gider misin?" deseler neresiyle güleceğini şaşırırdı.
Sneijder 28'inde geldi zaten. 32-33 olsu artık bitmesi normal.Şu günün futbolunda ve formunda Talisca Sneijder'dan iyi olabilir. Ama Sneijder'a 23 yaşında "Türkiye'ye gider misin?" deseler neresiyle güleceğini şaşırırdı.
Talisca kalmaz bence BJK'de. Orta seviye bir Premier Lig takımı veya Fransız ligi takımları parayı yatırır alır. Tam net opsiyonu hatırlamıyorum ama 20'nin üzerindeydi sanırım BJK veremez o parayı.Şu günün futbolunda ve formunda Talisca Sneijder'dan iyi olabilir. Ama Sneijder'a 23 yaşında "Türkiye'ye gider misin?" deseler neresiyle güleceğini şaşırırdı.
1+1 o sözleşme. eğer 23M€ veren olursa yazın direk satılıyor. olmazsa bjkde seneye de
Evette Sneijder onun yaşındayken Realde oynuyordu....Bırakın onu bunu Sneijder ile kıyaslamayı...formda bir Sneijder Bütün Beşiktaş takımını sol cebinden çıkarır....Bu arada sneijderin imza parasi hemen hemen talisca 1 senelik maasi
Tamam satilirsa gittigi takimda oynar ama benim alintiladigin mesajindan once benficaya doner ilk 11 cikar filan deniyordu . o mumkun degil , talisca ve bjk anlastigi surece +1 i var adamin
gitmez umarim ,izlemesi keyifli bir adam ,bunlar olsun ki daha iyisini kovalayabilelim
Evette Sneijder onun yaşındayken Realde oynuyordu....Bırakın onu bunu Sneijder ile kıyaslamayı...formda bir Sneijder Bütün Beşiktaş takımını sol cebinden çıkarır....
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
inan bana eğer bizde olsa Şenom hoca Ereni gol kralı yapardı...beğenirsin beğenmezsin ama golcüleri her zaman iş yapıyor onun....aslında Sneijderin sevdiği tipte bir hoca...mal şenol penaltı çalıştırmamış takıma böyle salak bi adam nasıl fatih terimle kıyaslanıyor lan
Tamam satilirsa gittigi takimda oynar ama benim alintiladigin mesajindan once benficaya doner ilk 11 cikar filan deniyordu . o mumkun degil , talisca ve bjk anlastigi surece +1 i var adamin
gitmez umarim ,izlemesi keyifli bir adam ,bunlar olsun ki daha iyisini kovalayabilelim