16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

C94zOWuXUAIUkiZ.jpg

Adamın adını 40.000 kişi haykırdı dakikalarca, bu kadar desteğe ben bile 1 tane penaltı çıkarırdım heralde. Bir de kalkıp Sn. Fernando Muslera beyefendi ile kıyaslıyorlar bu kovayı.

TALISCA DIYE ANIRANLAN NERDE LAN :D :D :D

sneijderin pabucu olmaz, hahaaaa uefa kupasini ciddiye almiyoruz diyen salaklar 120 dk terlendiler :D :D
hahaaaa bu iyi geldi yaw :D AMK salaklari ne dua varsa okudular :D
Talisca şu anki formuyla S10'u donunda sallar taraftarız diye objektif davranmaktan vazgeçmeyelim.

Talisca tek başına turu buralara getirdi beğenmeyenler neyin kafasını yaşıyor?
şunun kafasını yaşıyorum, maçın bir saatini izledim sahada iki boşa giden Dribbling, iki üç kanat değiştiren pas ve beşiktaşın bu bir saatlik dilimde ki en net pozisyonunu maximum 10 metreden kaçırdı hemde bomboş pozisyonda

Sneijder bile rezil hali ile ne pozisyonlar hazırlıyor

talisca'nın penaltılarla kaybedilmesinde ne etkisi var da talisca diyenler nerde zaaa diye ergence mesajlar yazılıyor. adam 2 golü atmış, üstüne gayet de güzel penaltı kullanmış. iyiyse iyi deyin geçin, yoksa komik duruma düşüyorsunuz

oyunculari duzgun bjk nin , onlara uzuldum ama su an asporda turgay demir show var , bu adam ne zaman uzulse icime bir keyif doguyor

sisir sisir nereye kadar kardesim, ammada pompaladilar bu kargalari. daha 6 ay once kiev gibi ust duzey olmayan takimdan 6 gol yediler. biz arenada juventus ve real madridi yenerken bile bukadar abartmadik. neymis tek buyuk.. evet sizden daha buyuk Yav.. yoktur :D

nerdesiniz lan fabriciler penaltılarda show falan yapacaktı izlediniz mi

Lyon'un bu maçı normal sürede kazanamamasının altında kesinlikle bir şey var, kaçan goller normal goller değildi

Kupayı çok rahat alacak gücü var Lyonun bjkye motive olamadilar 2 maçta da.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt