Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca şu anki formuyla S10'u donunda sallar taraftarız diye objektif davranmaktan vazgeçmeyelim.TALISCA DIYE ANIRANLAN NERDE LAN![]()
![]()
![]()
sneijderin pabucu olmaz, hahaaaa uefa kupasini ciddiye almiyoruz diyen salaklar 120 dk terlendiler![]()
![]()
hahaaaa bu iyi geldi yawAMK salaklari ne dua varsa okudular
![]()
şunun kafasını yaşıyorum, maçın bir saatini izledim sahada iki boşa giden Dribbling, iki üç kanat değiştiren pas ve beşiktaşın bu bir saatlik dilimde ki en net pozisyonunu maximum 10 metreden kaçırdı hemde bomboş pozisyondaTalisca tek başına turu buralara getirdi beğenmeyenler neyin kafasını yaşıyor?
:melo: aslanım lyon
Adamın adını 40.000 kişi haykırdı dakikalarca, bu kadar desteğe ben bile 1 tane penaltı çıkarırdım heralde. Bir de kalkıp Sn. Fernando Muslera beyefendi ile kıyaslıyorlar bu kovayı.
Üzgünüm su anda ?Şerefsizler öldürdü bizi bu gece,yarı finalde umarım elenirler iki maçta da beşer tane yiyip.
Müneccin misin mübarekGonalons var %100 farklı bir Lyon futbolu seyredeceğiz ve beraberlik avantajıyla geliyor bakalım değişik bir maç olacak
Gecenin fotoğrafı
![]()
hiç bir ekstra numarası yok, adam bir saat boyunca rakip dalga dalga gelirken bile ekstra bişeyler yapıp maçı alamadıTalisca şu anki formuyla S10'u donunda sallar taraftarız diye objektif davranmaktan vazgeçmeyelim.