16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

Lacazette'i çıkardı diye kızdım antrenöre de adam doğru yaptı ama. Çıkarmasaydı kesin direğe vururdu o penaltıyı.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Ben biraz ekşide tinercileri kızdırayım

Alnitak Alnilam Mintaka

Gelecek sezon Sn. Ünal Aysal gelirse, UEFA Avrupa Ligini almamız işten bile değil. Bu ezik bj kulubu bile yarı finalleri zorluyor.

yav kardeşim talisca kötü bir futbolcu değil ama o kadar şişiriliyor ki insanın aklı almıyor. Rakip dalga dalga geliyor, kendi sahanda gole ihtiyaçın var göklere çıkarılan talisca piyasada yok. İyi oyuncu vardır ama birde özel oyuncu vardır, özel oyuncu böyle maçlarda koparır maçı öyle iki boşa giden Dribbling ve bir kaç tane kanat değiştiren paslar ile özel oyuncu olunmaz

Şu an takımında Sneijder'i mi görmek istersin Talisca'yı mı?

mağlubiyeti unutmak için tinere vurur bu köylüler kendilerini :D

neyse herkes haddini bilecek işte götü çok kalkmıştı sefiltaşın iyi oldu.

da29aa562684120bb2feae4bee950f29.jpg

Yav Sneijder Akhisar'a falan anca hazırlıyor o pozisyonları neyse ki seneye alamayacaklar bu Talisca'yı
Avrupa kupası maçlarını da izledik sneijderin. Adamın suçu ne kulüp berbat yönetildiği için takım Avrupada yok ise

Ayrıca göklere çıkarılan taliscayı lig maçlarında da seyrettim bugünden fazla bir farkını göremedim. Adamın şutları ve uzun pasları iyi, onun dışında kilit pasları yok. Dribbling yapıyor evet ama çoğu boşa gidiyor.

Adam orta saha oyuncusu ama lyon orta sahada top oynarken rahat rahat kahve bile içebilirdi o kadar mahvetti beşiktaşı

Son düzenleme:
Bu arada balon Oğuzhan geleneğini bozmadı yine bir büyük maçta hiç bir şey yapmadı.

Bu çöpten iyi para kazanırsa helal olsun 8taş'a derim

talisca ve sneijder bir tutmak cok aklima uymuyor.
Sneijder ile talisca arasinda 7-9 yas farki var galiba, ve sneijder bir yildiz. talisca suanki formu iyi, ama abartiniz kadarda degil kardesim. real ve juventus karsida bunlari yapabilirmi? lyon iyi takim ama sunuda bilmek lazim lyonun defansi bizim defans kadar beter.

abartmayin kardesim :)

Ben de Aslan gibi dusunuyorum. Talisca boyu, fiziği ve genç yaşı ile fark yaratıyor. Gelecekte çok daha iyi yerlere gelecektir.

Beşiktaş'ın geçmesini isteyen varmıydı harbiden?

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bir kardeşimiz kura çekiminde bu konuya Gonalos reisin askerleriyiz yazmıştı. Kimdi o?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

talisca ve sneijder bir tutmak cok aklima uymuyor.
Sneijder ile talisca arasinda 7-9 yas farki var galiba, ve sneijder bir yildiz. talisca suanki formu iyi, ama abartiniz kadarda degil kardesim. real ve juventus karsida bunlari yapabilirmi? lyon iyi takim ama sunuda bilmek lazim lyonun defansi bizim defans kadar beter.

abartmayin kardesim :)
ee zaten adam lyon karşısında son atmış dakika eli belinde gezdi

Geri
Üst Alt