- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
Güzelmis renkdas.Afiyet olsun renktas ben de mac düdügü ile baslayip sonrasinda arkadasin evinde devam edecegim veda partisi var namussuz Sili'ye gidiyor.
En azindan hayatda bir basarim olsunSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzelmis renkdas.Afiyet olsun renktas ben de mac düdügü ile baslayip sonrasinda arkadasin evinde devam edecegim veda partisi var namussuz Sili'ye gidiyor.
En azindan hayatda bir basarim olsunGüzelmis renkdas.Bizim burda bir bar var, 3 saat'de 5 litre bira icebilirsen seni sovalye ilan ediyor bar, sonra isimini bar'da yaziyorlar böyle
![]()
En azindan hayatda bir basarim olsun
Güzelmis renkdas.Bizim burda bir bar var, 3 saat'de 5 litre bira icebilirsen seni sovalye ilan ediyor bar, sonra isimini bar'da yaziyorlar böyle
![]()
En azindan hayatda bir basarim olsun
Yok daha yarin gidecegiz arkadaslarla, bakalim basarabilecem mi, 2-3 litre biradan sonra genelde ben kafayi iyi buluyorum, bakalim 5 litreden sonra nolacak.Bende dikkatlice bakiyorum senin ismini ariyorum![]()
Yok daha yarin gidecegiz arkadaslarla, bakalim basarabilecem mi, 2-3 litre biradan sonra genelde ben kafayi iyi buluyorum, bakalim 5 litreden sonra nolacak.
litre diyorum tuncay, litre2 3 birayla kafa bulan ilk adamsin. Extra Extra mi iciyorsun ne yapiyorsun.
litre diyorum tuncay, litreyani 6 tane yarim litreden sonra ben kafayi buluyorum,
Bu soruyu sorman hata Arda. Uğursuz tayfaya yapılan her türlü yorumun haklılık payı vardır.
Yine fazla degil bence 5 litre.%4 alcohol var normalde orda ne kadar alcohol orani bilemiyorum.
Normal Tuborg Classic'de 5,4 mi ne var iste. Neyse yani benim kafam güzel oluyor.
Sarper Yıldırım gecen sene kupayı alacagimizi tum kalbi ile hisseden degerli renkdasimi omuzlarda tasiyalım.
Ekibimiz icin sulh onerisinde bulunsam bu davetime icabet edermisin?Omuzlarda tasirken birden birakacaksak ben varim
Kafayi yere vurunca bi düzelme olur belki
Ekibimiz icin sulh onerisinde bulunsam bu davetime icabet edermisin?
Menu--»kurulum--»kolay kurulum--»eutelsat kurulum--»okDigiturkte 35.kanala baktim yok öyle bi kanal ne yapmak lazim?