16/17 E:4 | Tuzlaspor 3-2 Galatasaray | MS | 28 Aralık | ATV

Adaş takım sallasa ne.olacak ki ,takım hocayı sallamıyor,antrenman.yapmıyor habire adale atıyor ,başkan desen .... Allah cezamızı vermis

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından bu seneyi de götürürüz sallasalar.Ligde de kötü oynuyoruz falan ama mücadele ediyoruz elimizden geldiğince.Kupa maçlarında hiç mücadele etmedik istemedik neredeyse.Yoksa mücadele etmek bile şu grupta 18 puan almaya yeterdi.

Riekerink konusacak mi

Yalniz bir kac laf Hamit icin edelim. Ulan bu adam ciddiyim en alt liglerde zor futbol oynar.

UA nerde ?
Nerdesiniz lan nerde
Hala mı alkışlıyosunuz
Kimden talimat aldınız

NKGSDVBS
TapaTalK

Bu kacinci mac, ayni senaryo. Bu takimin kapasitesi bu malesef. Chedju'lar nerde acaba çok merak ediyorum.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Yapılacak bellidir, Muslera Bruma Sneijder vs. dışında tum futbolcular ilen kontratlar derhal fesh edilmelidir.

Muslera, Sneijder, Balta, Ne kadar sövsek de S.İnan olmayınca takım ikinci üçüncü lig ekiplerine bile diş geçiremez hale gelmiş.

Bu takımı bu hale kim getirdiyse Allah belasını versin.

Yasin ve Chedjou'yu yarın kadro bıraksalar içim açımaz, öyle nefret ettim.

Riekerink için üzülüyorum. Efendi kibar diye yapmadıkları saygısızlık terbiyesizlik kalmadı. Allah hepsinin belasını versin bu çapsız futbolcuların.

C0yWToTWIAA8sP-.jpg

Karizmaya bak be başganım benim

Alt liglerde yer alan 3 takım ile aynı grupta yer alacaksın ki ikisi bir alt lig bile değil ve oynadığın 4 maçın 3' ünü kazanamayıp, birini sidik zoruyla kazanacaksın.

Bir teknik direktör için, Galatasaray gibi bir takımda forma giyen futbolcular için gerçekten utanç verici.

Ultraslanda zerre kadar haysiyet olsa bugün o tesisleri basarlar ama neredeee..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt