16/17 E:5 | Elazığspor 1-4 Galatasaray | MS | 17 Ocak | ATV

Bence yasin varken garry'i oynatmayacak riekerink.Umarım yanılırım ama bu garry'i yasin kendine çeki düzen versin diye alternatif olarak aldılar diye düşünüyorum.Yasin defalarca ortalığı birbirine katmasına rağmen bir türlü postalanmadı.Demek torpili sağlam yerden

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte teknik direktörün yönetimin bu kadar çapsızlar sürüsünden oluşursa futbolcularda böyle borusunu öttürür

Sarbi-Semih-Selçuk-Yasin-Sneijder ne yaparsa yapsın ne kadar kötü oynarsa oynasın elini bile süremiyor JoR sürekli oynuyorlar

Carole'un stoper performansini merakla bekliyorum

C2Yrz2mXgAA37FJ.jpg

C2Yrz2zXgAEl8sZ.jpg

C2Yrz1LXUAQTKYM.jpg

görün bakın bu adam haftasonu rodriguesi oynatmayıp yasini oynatacak

ruh hastası boyutunda takıntılı bu herif

Garry oynamaması normal de

Yasin'den hala medet umuyorlar, hafta sonu 90 dakika oynamış ve yine hafta sonu 90 dakika oynayacak Sabri ilk 11'de, takımı sabote eden Selçuk oynamaya devam ediyor.

Bruma'yı oynatmayıp Rodrigues'i oynatıp takıma alışma sürecini hızlandırmak ister diye düşünmüştüm ama Jor yine yanılttı :)

Garry neden oynatılmaz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başarılar Galatasaray.

Garry oynamaması normal de

Yasin'den hala medet umuyorlar, hafta sonu 90 dakika oynamış ve yine hafta sonu 90 dakika oynayacak Sabri ilk 11'de, takımı sabote eden Selçuk oynamaya devam ediyor.

normal degil form tutması icin tam uygun mac karabük macındada oynatmayacak

taraftar tanısın artık riekerinki bu adam hasta boyutunda takıntılı elindeki oyuncunun bacagı kopana kadar oynatır

normal degil form tutması icin tam uygun mac karabük macındada oynatmayacak

taraftar tanısın artık riekerinki bu adam hasta boyutunda takıntılı elindeki oyuncunun bacagı kopana kadar oynatır

Bu maçta da 45'de girip bir sonraki maçta 11 başlaması daha mantıklı geldi bana

Geri
Üst Alt