Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedi finale çıkamayan takımın kıskanç taraftarı.Juve halleder halacı kral çocuklarını.
Neden çıkamadığımız belli. Her ne kadar sevmesem de Juventus taş gibi takım. Bu akşam idrak edeceksiniz merak etmeyin sizi gidi halacılar sizi.Dedi finale çıkamayan takımın kıskanç taraftarı.
Kaybedersek finali kaybediyoruz yalnız.Hatırlatayım CL FİNALİ.Neden çıkamadığımız belli. Her ne kadar sevmesem de Juventus taş gibi takım. Bu akşam idrak edeceksiniz merak etmeyin sizi gidi halacılar sizi.
Isimiz gucumuz var renkdas. 90 dakkada bitsin macJuventus'un kazanmasını istiyorum da 0'dan 0 olup uzatmalara gitsin öyle kazansınlar.kupayı da kazansınlar paramızdan da etmesinler.
Gs nin somon renkli formadıda vardır kesin sende beklerim.Forma koleksiyonumdan, bir İspanyol arkadaş hediye etmişti . Beyazı vardı onu bulamadım.
![]()
sent via GSC
Hastanelerin acil servisleri, yüksek tansiyon ve kalp spazmı vakaları ile dolup taşabilir maazallah.Bir gün şu kupanın final maçındaki takımlardan biri inşallah Galatasaray olur, nasıl bir heyecan olur acaba...
Gözyaşları sel olurHastanelerin acil servisleri, yüksek tansiyon ve kalp spazmı vakaları ile dolup taşabilir maazallah.
Ha keşke olabilse o ayrı konu. Bunca yıllık Galatasaraylıyım ve CL şampiyonluğunu istediğim kadar hiçbir şampiyonluğu istemedim. Rüya gibi bir şey olur herhalde ayaklarımız yerden kesilir![]()