16/17 Final | Juventus 1-4 Real Madrid | MS | 3 Haziran | ŞAMPİYON REAL MADRID!

DBanP_-WAAE4Rcs.jpg

Juventus'un kazanmasını istiyorum da 0'dan 0 olup uzatmalara gitsin öyle kazansınlar.kupayı da kazansınlar paramızdan da etmesinler.

Forma koleksiyonumdan, bir İspanyol arkadaş hediye etmişti . Beyazı vardı onu bulamadım.

d544cce34ff511badc0308363db6e432.jpg

sent via GSC

Bir gün şu kupanın final maçındaki takımlardan biri inşallah Galatasaray olur, nasıl bir heyecan olur acaba...

Barçalı oyuncular bizim gibi tv nin karşısından izliyorlardır herhalde maçı, yani CL final maçını.

Black Eyed Peas vay be özlemişiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kotu bir show soz konusu, derhal studyoya giderek kim varsa konusturulmalidir

Hayret TRT bağlanmış bile maça hiç yapmazdı böyle halbuki şaşırdım.Fergie'siz Black Eyed Peas de bişeye benzemiyo.

Fergie ayrıldı mı gruptan?

Vay be Fergie olmadan çekilmiyor.

sent via GSC

Bir gün şu kupanın final maçındaki takımlardan biri inşallah Galatasaray olur, nasıl bir heyecan olur acaba...
Hastanelerin acil servisleri, yüksek tansiyon ve kalp spazmı vakaları ile dolup taşabilir maazallah.

Ha keşke olabilse o ayrı konu. Bunca yıllık Galatasaraylıyım ve CL şampiyonluğunu istediğim kadar hiçbir şampiyonluğu istemedim. Rüya gibi bir şey olur herhalde ayaklarımız yerden kesilir :)

11/14 ne demek arkadaş, herkesin bu takıma hak ettiği saygıyı göstermesi gerekir.

Gerçekten müthiş bir başarı.

Hastanelerin acil servisleri, yüksek tansiyon ve kalp spazmı vakaları ile dolup taşabilir maazallah.

Ha keşke olabilse o ayrı konu. Bunca yıllık Galatasaraylıyım ve CL şampiyonluğunu istediğim kadar hiçbir şampiyonluğu istemedim. Rüya gibi bir şey olur herhalde ayaklarımız yerden kesilir :)
Gözyaşları sel olur

TapaTalK

Geri
Üst Alt