16/17 Final | Juventus 1-4 Real Madrid | MS | 3 Haziran | ŞAMPİYON REAL MADRID!

Real Madrid rakibin takim savunmasini deldigi vakit, juventusun stoperleri kevgir oldu.

YouTube

De las glorias deportivas
que campean por España
va el Madrid con su bandera
limpia y blanca que no empaña

Club castizo y generoso,
todo nervio y corazón,
veteranos y noveles,
veteranos y noveles,
miran siempre tus laureles
con respeto y emoción

¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!
Noble y bélico adalid,
caballero del honor.
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!
A triunfar en buena lid,
defendiendo tu color

¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!
Enemigo en la contienda,
cuando pierde da la mano
sin envidias ni rencores,
como bueno y fiel hermano

:tiphat:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Juventus'un kaybettiği 6. final.

Abi marke edemedikleri adam da Ronaldo. Adamın ömrü ön direğe topsuz koşu yapmakla geçmiş, olsun o kadarda. :)
Mesele de o zaten hacı adamın ön direğe koşu yapacağı o kadar belli ki.Topun olduğu yöne doğru kaymayı yapamadılar ronaldo geldi çok iyi girdi oraya attı golü.

Şu Madrid kadar abartılan başka takım da yok. Ulan herifler 500 yıldır dünyanın en çok para harcayan kulübü. Onlar şampiyon olmayacak da Çemişgezekspor mu olacak? Paraya/güce tapanlar yırtınıyor işte.

Bu iş sadece parayla olsaydı Fenerbahçe'nin 4. Yıldızı olurdu; Galatasaray'ın değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zidane çok karizma adam be.

sent via GSC

Dybala oynuyomu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Juventus bastırsa kazanacağı maçı, geri çekilerek kaybetti. Buffon'a yazık oldu. Emeklilikten önce kupa alsa güzel olurdu.

Olm Bonucci-Chiellini diyorduk da bunlar bildiğin Semih-Chedjou ikilisi gibi.Herif ön direkte bomboş topa vuruyo lan komedi gibi.
Messi veya Ronaldo yu tutamayan hiç bir savunmacıya laf atmam ben. Bunlar dünyanın en iyileri.

sent via GSC

Modric şuan için eşsiz bir orta saha. Pogba, Verratti hiçbiri bu seviyede değil. Bu adamı iki yönlü orta sahaya çeviren Mourinho'ya da bir tebrik.

Real Madrid CL'in tek krali, Juve iyi de finallerde ayni fener

Ronaldo en iyisi değil bence ams ceza saha içinde posisyon alma ve bitirişi en iyisi demek zorundayım messici olarak :(

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Quadrado bu seviyenin adamı olmadığını yine ispatladi!!

Messi veya Ronaldo yu tutamayan hiç bir savunmacıya laf atmam ben. Bunlar dünyanın en iyileri.

sent via GSC
Aga bende biliyorum dünyanın en iyileri olduklarını da çok boşluk bıraktılar aralarında o kadar boşluğu da bırakırsan Ronaldo girer araya.Chiellini-Bonucci ikilisinin yapmayacağı iş yani onu anlatmaya çalışıyorum.

Juve savunması motor oldu

Isco'ya versene yav mahvetti pozisyonu

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt