Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Real Madrid rakibin takim savunmasini deldigi vakit, juventusun stoperleri kevgir oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele de o zaten hacı adamın ön direğe koşu yapacağı o kadar belli ki.Topun olduğu yöne doğru kaymayı yapamadılar ronaldo geldi çok iyi girdi oraya attı golü.Abi marke edemedikleri adam da Ronaldo. Adamın ömrü ön direğe topsuz koşu yapmakla geçmiş, olsun o kadarda.![]()
Şu Madrid kadar abartılan başka takım da yok. Ulan herifler 500 yıldır dünyanın en çok para harcayan kulübü. Onlar şampiyon olmayacak da Çemişgezekspor mu olacak? Paraya/güce tapanlar yırtınıyor işte.
Messi veya Ronaldo yu tutamayan hiç bir savunmacıya laf atmam ben. Bunlar dünyanın en iyileri.Olm Bonucci-Chiellini diyorduk da bunlar bildiğin Semih-Chedjou ikilisi gibi.Herif ön direkte bomboş topa vuruyo lan komedi gibi.
Aga bende biliyorum dünyanın en iyileri olduklarını da çok boşluk bıraktılar aralarında o kadar boşluğu da bırakırsan Ronaldo girer araya.Chiellini-Bonucci ikilisinin yapmayacağı iş yani onu anlatmaya çalışıyorum.Messi veya Ronaldo yu tutamayan hiç bir savunmacıya laf atmam ben. Bunlar dünyanın en iyileri.
sent via GSC