GSCimbom
16/17 H:1 | Başakşehir 1-0 Fenerbahçe | M.S | 21 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Başakşehir 1-0 Fenerbahçe | M.S | 21 Ağustos Sayfa 28

Uğur İz ·

Cevap
603
Okunma
29,3K
Sayfa
28/31
CanlıBaşakşehir10FenerbahçeM.S
CqaSS_9WYAECzZ9.jpg:large

Ulan koptum şuan.Abdülkerim monaco ya karşı iyi bir hocayla çıksak 3 4 olurdu maç dedi.Çakar geçirdi lafı.Sen önce başakşehiri yende.:D:D

Çok mu kötüydü fener. Galatasaray kimliğimizi bir köşeye bırakirsak. Ben son 6 dakikayi izledim sadece.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Başakşehir kart görene kadar kötüydü. Ancak kart gördükten sonra Topal kart görene kadar bayağı bastırdılar. Bence sabaha kadar 11-11 oynasalar gol atamazlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başakşehir kart görene kadar kötüydü. Ancak kart gördükten sonra Topal kart görene kadar bayağı bastırdılar. Bence sabaha kadar 11-11 oynasalar gol atamazlardı.

Peki bizle karşılaştırırsak arada çok fark yok gibi geliyor bana şu durumda sanki.
Dmc alamadıktan sonra bizim de durumumuz pek iyi değil. Forvet olarak bizden iyi durumdalar şaka gibi adamlarda ferdi rvp ve Emenike var gol atamıyorlar

Fb yeni sisteminde çok gollü maçlar oynar. Defansı çok ileri çıkarıyorlar. Bu maçta atamadılar fakat kolay rakiplere 4 5 gol atarlar. Ama güçlü rakiplere karşı işleri zor olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-5 gol atmaları zor,kilidi açacak kreatif oyuncuları yok.Üç büyükler arasında en kötü hücum hattı açık ara Fener'de.

Son düzenleme:
Peki bizle karşılaştırırsak arada çok fark yok gibi geliyor bana şu durumda sanki.
Dmc alamadıktan sonra bizim de durumumuz pek iyi değil. Forvet olarak bizden iyi durumdalar şaka gibi adamlarda ferdi rvp ve Emenike var gol atamıyorlar

Biz ile karşılaştırırsak ileri uç elemanları bizden daha iyi. Oradan işi götürürlerse götürürler.

Fernandao , umut'tan kötü . İyi ki de yok, o adam yüzünden atamıyorlar zaten renktaş.

Geri
Üst Alt