Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
Hem beşiktaş hem de fenerin ha ini gördükten sonra iyicr ümitlendim, 2 iyi transfer şampiyonluğun en büyük adayı yapar bizi, net.
Tapatalk
Bir ortasaha bir forvet ile çakar geçeriz abi.
Uğur İz ·
Hem beşiktaş hem de fenerin ha ini gördükten sonra iyicr ümitlendim, 2 iyi transfer şampiyonluğun en büyük adayı yapar bizi, net.
Tapatalk
Çok mu kötüydü fener. Galatasaray kimliğimizi bir köşeye bırakirsak. Ben son 6 dakikayi izledim sadece.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
BeraberlikMaçın hakkı neydi doğru söyleyin
Aynen Ömercim, hatta forvet al(a)masak bile favori biz oluruz sanki... Avrupaya gidemeyişimize üzüldük ama hayırlara vesile olacak gibi.Bir ortasaha bir forvet ile çakar geçeriz abi.
Başakşehir kart görene kadar kötüydü. Ancak kart gördükten sonra Topal kart görene kadar bayağı bastırdılar. Bence sabaha kadar 11-11 oynasalar gol atamazlardı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok mu kötüydü fener. Galatasaray kimliğimizi bir köşeye bırakirsak. Ben son 6 dakikayi izledim sadece.
Fb yeni sisteminde çok gollü maçlar oynar. Defansı çok ileri çıkarıyorlar. Bu maçta atamadılar fakat kolay rakiplere 4 5 gol atarlar. Ama güçlü rakiplere karşı işleri zor olur.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bizle karşılaştırırsak arada çok fark yok gibi geliyor bana şu durumda sanki.
Dmc alamadıktan sonra bizim de durumumuz pek iyi değil. Forvet olarak bizden iyi durumdalar şaka gibi adamlarda ferdi rvp ve Emenike var gol atamıyorlar
Advocaatın açıklaması gerçek mi?
Bu ateş üfleyerek sönmez
Peki bizle karşılaştırırsak arada çok fark yok gibi geliyor bana şu durumda sanki.
Dmc alamadıktan sonra bizim de durumumuz pek iyi değil. Forvet olarak bizden iyi durumdalar şaka gibi adamlarda ferdi rvp ve Emenike var gol atamıyorlar
Ne demiş
Fernandao , umut'tan kötü . İyi ki de yok, o adam yüzünden atamıyorlar zaten renktaş.
Sent from my iPhone using Tapatalk