GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 51

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,6K
Sayfa
51/94
GGalatasaray10Karabükspor22 Ağustos
En büyük leşte kupadaki taraftar, ya arkadaş şöyle maç mı oynanır, o meşaleler kaçsın bir yerinize. Hiç olmazsa taraftar biraz ateşlerdi takımı o da yok

Her zaman ki gibi ikili mucadeleye gel

74caac402738b2fee031b13c91c51fb4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

------------------------------Muslera--------------------------------
--Cavanda------Denayer----------------Serdar-------Carole------
------------------------Diarra-----Josue-----------------------------
----Bruma------------------Wesley----------------Podolski--------
-----------------------------Transfer--------------------------------

Arkadaslar yorumlar abartili.

Agir kondusyon idmani almis takim sene basinda durgun olur.

Bizde birde ched gibi berbat stoper var. Linnes gibi acemi Selcuk gibi kagni var.

Kisa surede degisecek cok sey.

Şöyle sakin aklı başında yorum yazsak keşke, bazı şeyleri daha sakin düşünsek, bizde okurken geriliyoruz :D herkes mesaj kasıyor sanki yazıyor ağzına geleni. Maçı izleyen izlemeyen de yazıyor sanki her yorum ayrı dünya :hat:

Zorlanırsın tabiki bejeke maçındada top oynamadık biz hazırlık dönemindede dolu dolu maçımız yok bu takım oyun anlamında hiçbirşey çalışmamış grqm ilerleme yok ilerdeki adamların eline bakılıyor acı ama gerçek zorlanıcağımıxı niliyordum uyardım sizi
Takim top oynasa oyunu domine etse ama gol olmasa o zorlanmadir iste. Ama hicbirbok oynamiyoruz ulan !! Delirdim yeminle delirdim sokarim boyle ise

Sneijder icin gecen sene cok konusuyorsun diyenlerin buyuk kismi adama giydirmeye baslamis daha bir iki macta . Ne o ? Biz o zaman soylerken sneijder dusmaniydik , siz nesiniz ?

dur bekleyin daha birinci haftadayiz

ayrica sneijder e kotu derken digerlerinden tek farki daha cok para aliyor olmasi .. Cunku otekilerin de sneijder dan farki yok

biz heyecani bitmislerle dogru zamanda vedalasmayi bilmedikce cok sneijder cok selcuk cok chedjou eskitiriz

Demiym demiym diyorum ama 7.5 m avroya sneijder ı satıp hakim ziyech e mi yatırsak ne ?

Ne ziyech'i :D yaw bu takımın ortasına appiah tarzı öküz gibi iki tane adam lazım.Ne zaman anlayacaksınız bu takımın bütün sorunu orta sahasında.Sneideri satıp ziyechi aldın mı yediğin gol hanesindeki sayı 50-60 olur yine.Dinamo gibi iki tane orta saha alınmadıkça bu takımdan hiç bişey olmaz

Geri
Üst Alt