Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
Madem oynayamayacak neden Serdar'a o paralar ziyan edildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur İz ·
Zorlanırsın tabiki bejeke maçındada top oynamadık biz hazırlık dönemindede dolu dolu maçımız yok bu takım oyun anlamında hiçbirşey çalışmamış grqm ilerleme yok ilerdeki adamların eline bakılıyor acı ama gerçek zorlanıcağımıxı niliyordum uyardım siziZorlanmak farkli bi bok oynamamak cok farkli
Josue iyi ki gelmiş
Adil bir ortamda Sneijder'i kesecektir
Arkadaslar yorumlar abartili.
Agir kondusyon idmani almis takim sene basinda durgun olur.
Bizde birde ched gibi berbat stoper var. Linnes gibi acemi Selcuk gibi kagni var.
Kisa surede degisecek cok sey.

Topu kaybettigimiz an kontra yeriz maalesef orta saha bom bosBirde Sinan top almaya geliyor hop geri pas Bruma geliyor hop geri pas ayni sekilde Sneijder oyle. Ulan bi alin calim deneyin yuzunuzu kaleye donun
kondisyoner neden kovuldu? sneijder ve tayfasına ağır mı geldi?
takım hem isteksiz hem de kondisyon 0
Takim top oynasa oyunu domine etse ama gol olmasa o zorlanmadir iste. Ama hicbirbok oynamiyoruz ulan !! Delirdim yeminle delirdim sokarim boyle iseZorlanırsın tabiki bejeke maçındada top oynamadık biz hazırlık dönemindede dolu dolu maçımız yok bu takım oyun anlamında hiçbirşey çalışmamış grqm ilerleme yok ilerdeki adamların eline bakılıyor acı ama gerçek zorlanıcağımıxı niliyordum uyardım sizi
Demiym demiym diyorum ama 7.5 m avroya sneijder ı satıp hakim ziyech e mi yatırsak ne ?