GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 85

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,3K
Sayfa
85/94
CanlıGalatasaray10KarabüksporM.S
Muslera herzaman ki gibi

Sneijder kalitesine nankörlük ediyor.. Ben hala kalitesine güvenerek ümidimi korumak istiyorum ama bir an önce kalitesine uygun oynamalı.. Yoksa tünelin uçunda ki ışık trenin ışığı ve hızla yaklaşıyor

Sinan olmadan oldum trenine binmiş

Eren için henüz bişey diyemem.. Güzel gol ama daha çoook fazlası lazım

Sabri bek oyuncususun kaç senedir ama iddaa ediyorum muslera bile senden daha iyi orta yapabilir

Tolga evet maaşı çok fazla ama sakatlanmazsa böyle devam eder gerçekten orta sahamız için bu durumda ki orta sahamız için çok iyi bir transfer

Selçuk hakkında yazılacak tek şey var... Kaptansın dün gelen tolga Top kovalarken sen yürüyorsun.. Ne diyim ayıp artık ama işte ne desek boş bu adam oynamaya devam edecek

Kazanmak güzel ama hak etmedik

Karabüğü tebrik ediyorum galibiyeti hak ettiler helal olsun

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Bu Selçukun 2.8 m€ aldığı yerde Tolga 2 de alır 3 de alır hatta Diarra gelsin 10 alsın parasını taraftar olarak biz verelim yeter ki son ts çetesi elebaşısı da defolsun şu takımdan artık

Maçı izlemedim ama son dakika da gol atmak ve kazanmak takımı inanılmaz iter.. sonraki maçlarda mücadele gücün yükselir..

Dediğim gibi maçı izlemedim ama SELÇUK'tan bi nane olmayacağının garantisini verebilirim.. adam yürüyen tembel..

Ortasahaya bi saşaçı.. josue selçuk'un yerine yanına Tolga.. Birde forvet almalıyız.. Mesela Asamoah Gyan gibi ...

stoper yok,sağbek yok,ortasaha yok.takım isteksiz,kondisyon 0.bi de üstüne karabük gibi sağlam bi takımla oynadık.çok normal.ilerleyen haftalarda iyi olacağız transferlerle.

Tolga lass ikilisi olursa cavanda podolski takima katildiginda cok daha iyi oluruz diye dusunuyorum..su iki uc haftayi kayipsiz kapamak lazim bjk macinda takim belli olur

Hazmedemiyorum bu maç 0 puan almamız lazım, TFF iptal etsin lan maçı, bu ruhsuzlar nasıl olurda sevinir, bırakın abi ya rezil ettiler 92 dakika küfüredip durdum sağlığımla oynayacak laleler, eşim bile komşuya kaçmış kadın, ruhsuzlar ordusu, objektif olmak gerekirse sezon sonları böyle maçlar tabiki olabilir ama şuan hak edenin olmadı puanlar, Karabüksporlu olsam sinirden ağlardım o derece, Muslera'ya hepsi jop jop çekseler hakkını yine ödeyemezler, yazıklar olsun tuhsuzlar ordusu, hocayı derhal kovsunlar, kendileride derhal terk etsinler klubü rezil insanlar.

Geri