GSCimbom
16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos
Uğur İz

16/17 H:1 | Galatasaray 1-0 Karabükspor | M.S | 22 Ağustos Sayfa 88

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
77,2K
Sayfa
88/94
CanlıGalatasaray10KarabüksporM.S
Muslera

cavanda chedjou hakan balta crole

diarra-tolga

podolski sneijder josue

eren

Diarra gelirse kadro bu olmalı.Bu takımda bruma ve sinan gümüş hamle oyuncusu olurlar en fazla.İkisi de gömülen anadolu takımlarına karşı iş yapamaz

Takıma zaman vermek lazım. Organize olmada ciddi sıkıntılarımız var. İleride çoğalamıyoruz ve çok yavaş oynuyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan şu hocayı övüp durmayın, adam ne Sneijder'e söz geçirip performans alıyor, nede tatik bilgisi var, yürüyen ölülerin maçı mı lan bu, herkes statik herkes topu Selçuk'a yada geriye, basmak yok, alan paylaşımı yok, topu kanatlara indirme yok, kreatiflik yok, adam Bruma'yı çıkardı ya, Sinan'ın acetinde altın mı var lan ? Hamit bu Selçuk'tan 20 kat daha oyuncu en azından basıyor ikili mücadelelerde top kazanıyor, neyin kafasını yaşıyor bu hoca, Serdar niye oynamıyor ? Balta hadi hayat memat meselesi oynasa bankoya gidiyor derim ama şu maçta Serdar oynamazsa nerede oynayacak ? Sneijder'e nasıl bu kadar dayanabiliyor ? Al Sneijderi dön 4-4-2'ye, Eren her hava topunu aldı adam kanattan bi orta gelmedi, kanada insek adam 2 tane banko yazacak, herkes hala sadece oyuncuda arıyor sorunu, sanki yeni geldi.

Yalniz tek umudum sezon basi kampinin cok agir gecmesi yuzunden takimin bu halde olmasi

2-3 haftaya kadar gercek kondisyonumuzu goruruz diye dusunuyorum. Baska aciklamasi olamaz...

Eger Diarra gelir ve Selcuk hala kesilmezse Rie istifa etsin bir zahmet

Abi herkes josue yi bir maç oynamadan göklere çıkardı, sonrada ilk maçı kötü oynar yerin dibine sokarlar. Şu işin ortası olmalı, josue de takıma yavaş yavaş adapte edilmeli. Sadece taraftar da değil türk futbolu bu kafada. Kimseye tahammül etmiyoruz.

Tolga 12.5 km koşmuş

Adam artık bitti ama cidden helal olsun

Pas yüzdesi, mücadele ve tekniği beklediğimden iyi gerçekten

Ama maalesef yanında ki adam o top kovalarken yürüyor

Adam bir pozisyonda iki üç karabüklü oyuncu ile savaştı yardım etmesi gereken selçuk ve pozisyon icabı yakında olan sabri ve chedjou seyrettiler

Bu ateş üfleyerek sönmez

CqffCwfXYAArNqU.jpg

Diarra da gelse M'villa da gelse Selçuk oynayacaksa zaten bir kişi eksiğiz..

Eğer ortasaha kurgusu Tolga-Diarra-Josue şeklinde olacaksa tamam ama selçuk tembeli oynayacaksa boşuna para vermesinler..

Ulen Selçuk bi sakatlan da kenara bi çekil 2-3 ay

Bu takımda herkes sakatlanır kaledeki Muslera bile sakatlanır ama o Selçuk efendi sakatlanmaz adam ikili mücadeleye girmiyor ki aldığı topu daha üzerine rakip gelmeden hemen geriye ya da yana atıp kaçıyor zaten adam akıllı bir dos gelirse eminim ki JOR bu herifi de kesecektir

Hadi Selcuk'a alistikta Sneijder'in boyle oynamasi adama koyuyor. Boyle devam ederse sene sonu gonderilmeli lescuk ile

Eren'in golü muazzam oldu. Hiçbir şey oynamadığımız bir maçta 3 puan aldık. Her zaman bu kadar şanslı olamayız. Sezon boyunca takım bu olacaksa eğer geçen seneyi dahi ararız öyle diyeyim.

Muslera, Carole, Tolga ve Eren dışında bir şeyler yapmaya çalışan adam yoktu. Sneijder böyle oynamaya devam edecekse satılsın ses etmem lakin onu bir de daha sert bir orta sahanın önünde tekrar görmek istiyorum. Onda da olmazsa olmuyordur. Selçuk'un artık Galatasaray forması giymemesi gerektiğini düşünüyorum. Rezalet bir adam. İdare bile edemiyor artık ne oynadığını kendi de bilmiyor. Çin'e kankasının yanına postalanma vakti gelmiş de geçiyor bile.

Sağ bek, stoper, orta saha(Diarra vs...) ve mümkünse gerçek anlamda kaliteli bir santrafor alınmadan yine işimiz zor gibi görünüyor. Diarra'yı aldım şampiyon oldum diye bir şey yok maalesef. Bu takımın en az 3 net transfere ihtiyacı var hala. Ayrıca Eren'e tüm sezon boyunca güvenebileceğimizi sanmıyorum.

Son düzenleme:
Geri