Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
ibbden bile tırsar hale geldik ulan dursun
Yeter yav başkana laf atacağım diye suyunu çıkardın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibbden bile tırsar hale geldik ulan dursun
Tamam baskanina laf atmiyim bu durumun suclusu kim? 2 yildir kulubun basinda oldugunu hatirlatayimYeter yav başkana laf atacağım diye suyunu çıkardın.
Tamam baskanina laf atmiyim bu durumun suclusu kim? 2 yildir kulubun basinda oldugunu hatirlatayim
Başakşehir iyiyse Dursun'la ne alakası var bunun,bu bir.İki,bir Galatasaraylı Başakşehir'den korkabiliyorsa (ki durumumuz kesinlikle bahsettiğin kadar kötü değil.) başkan burada ne yapsın,yönetim ne durumda olursa olsun senin korkmaman lazım Başakşehir'den.
trollüyonmu ciddimisin anlamıyorumki. yok duygusal insansın kırmakta istemiyorum bişey diyince alınıyon hemen.bu 1
6 7 ay hocasız dolandın temmuza kadar neyin ne olacağı belli değildi. bu 2
başakşehir bile senden daha dirençliyse iyi gözüküyorsa seninde zamanında bişeyler yapman lazımdı bu kulübün 2 yıldır başındasın. bu 3
şu herifi saçma sapan savunma. trollüyorsnda belli et birlikte yapalım eğlenelim bu 4
Sarperin sectigi yol dogru yada yanlis olabilir, ama isyaninda haklidir.
trollüyonmu ciddimisin anlamıyorumki. yok duygusal insansın kırmakta istemiyorum bişey diyince alınıyon hemen.bu 1
6 7 ay hocasız dolandın temmuza kadar neyin ne olacağı belli değildi. bu 2
başakşehir bile senden daha dirençliyse iyi gözüküyorsa seninde zamanında bişeyler yapman lazımdı bu kulübün 2 yıldır başındasın. bu 3
şu herifi saçma sapan savunma. trollüyorsnda belli et birlikte yapalım eğlenelim bu 4
nisan ayında geldi neye geldi taffarel sıfatında hocalık yaptı adam. sürekli hoca arayışındaydı kulüp avrupa şampiyonası sırasında kesinleşti kalacağı.denizli ayrıldıktan sonra kös kös beklediler armut piş ağzıma düş diye. şunu korumanın akla mantığa uyan bi yanı yok. korumacı içgüdülerinle hareket ediyorsun trollemiyor isen.Bile dediğin takım namağlup lider şu anda,sadece Galatasaray ile alakalı bir durum değil yani.
6-7 ay mı?Geçen sezon Nisan ayında Riekerink getirildi (Kim getirilecekti daha iyi?),sezon bitti sonra da Terim zorlandı,beklendi,baktılar olmuyor Haziran'ın sonlarına doğru uzatıldığı açıklandı Rie ile.
Trollemek,inanmadığın düşünmediğin şeyleri sırf karşındakini sinirlendirmek için düşünüyormuş gibi görünmek demektir.Ben öyle miyim sence?
nisan ayında geldi neye geldi taffarel sıfatında hocalık yaptı adam. sürekli hoca arayışındaydı kulüp avrupa şampiyonası sırasında kesinleşti kalacağı.denizli ayrıldıktan sonra kös kös beklediler armut piş ağzıma düş diye. şunu korumanın akla mantığa uyan bi yanı yok. korumacı içgüdülerinle hareket ediyorsun trollemiyor isen.
birde ben ibbnin iyi oluşunu eleştirmiyorum eleştirdiğim konu bizden daha dirençli gözükmleri insanların iç sahadaki bir ibb maçında kafalarında acaba soruları taşımaları. alt tarafı türkiye
ligi alt tarafı bjk ve ibb ile çekişiyorsun 2 yılda şunlardan daha düzenli bir hale gelemdiysen eleştirilirsin tabi.
haklı olduğu kısımları anlat o halde
2015-2016 yaz transfer döneminde yaşanan rezalette yönetim sorumludur,Hamza'nın sözüne çok itimat ettiler,orada haklısın geçen sezon 6. olduysak en büyük pay sahibi yönetimdir belki de.Ama bu sezon takım herkese umut saçmışken,rayına oturmaya çalışıyorken maksadını aşan eleştirilere devam etmek ne derece doğru?Öyle bir yazıyorsun ki,Dursun Riva protokolünü imzalamamış olsa,ŞL'yi alsa gelse yine eleştirecekmişsin gibi.Benim tepkim buna.Yoksa yönetimin hataları oldu,olmaya da devam edecek.
3 madde saymıssın 3ünde de yönetim hatalı diyorsun ee benim derdim de bunlarla zaten nediye bukadar veryansın ediyorsun.bırakta bi haklılık payımız olsun tüm bunlardan sonra.
makasadını aşıyor dediğin eleşitiride ibb ve diğer kulp nasıl bizden daha eli yüzü düzgünler dememe tepki gösteriyorsun. planını programını adam gibi yapmayı akıl etseydi.6 7 aylık boşluğu adam gibi değerlendirseydi elimiz çok güçlü olurdu. bugun bile şans eseri 3 puan aldık adana gibi takımdan.
geriye kalan olsaydılı, yapsaydılı kısımlar ise konu dışı. birgün o dediğini alırsa fikirler değişir. gerçi bu şekilde giderek o dediğini nasıl yapacak baya ilginç.
not. riva işi ile ilgilide forumda nekadar olumlu yada olumsuz konusan kim varsa hiç kimsenin net bilgisi yok. şöyle yararı olacak bu işin böyle zararı olacak bu işin diyen kimse konuyu halen net anlamamış. satış gününe kadar sallıyordum bende ama baktım olay bambaşka işi iyice anlayana kadar öğrenene kadar yorum yapmamaya karar verdim. yani merak etme kimse öyle boş sallamıyor senin bunu boşa korduğun gibi sarper.