16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Boşa sallayan çok,sen onlardan olmayabilirsin bu diğer kişileri aklamaz.

Bunu ben demiyorum,öyle bir hava yaratılıyor ki hakikaten adam alsa gelse yine acımasızca eleştirilecek.Gördüğüm bu.

Şansa aldıysak,korktuğun Başakşehir de şansa birsürü maç aldı ona bakacak olursak.

Dursun değil mesele,takıma hocaya sabret.

ayrı frekanslardan çalmaya başladık. tüm tartışmayı yeniden ele aldığımızı düşün özet olarak balık baştan kokar dediğimi kabul et kapansın
hayır dursun gibi şahıs yüzünden izlediğim filmi hiç ettik bu arada. sana kolay gelsin reis iyi eğlenceler benden bukadar.
edit. korkuğun ibb demişsin ya nediyim sana cidden ayrı frekansa geçmişiz. neyse artık

Son düzenleme:
ayrı frekanslardan çalmaya başladık. tüm tartışmayı yeniden ele aldığımızı düşün özet olarak balık baştan kokar dediğimi kabul et kapansın
hayır dursun gibi şahıs yüzünden izlediğim filmi hiç ettik bu arada. sana kolay gelsin reis iyi eğlenceler benden bukadar.
edit. korkuğun ibb demişsin ya nediyim sana cidden ayrı frekansa geçmişiz. neyse artık

Mesajımı yarım yamalak okumuşsun o editi sonradan eklediğine göre. :D

E Başakşehir'den korkar hale geldik dememiş miydin?

Mesajımı yarım yamalak okumuşsun o editi sonradan eklediğine göre. :D

E Başakşehir'den korkar hale geldik dememiş miydin?
O sayfadaki yorumlari okursan insanlarin kafasinda hep soru isareti var hep acaba var. O yorumlara hitaben soylenmis bisey.

Bugunluk bukadar soru yeter sarper harbi yoruldum. Usulca bu mesaja laykini ver bruma konusuna gec gozunu seviyim.

O sayfadaki yorumlari okursan insanlarin kafasinda hep soru isareti var hep acaba var. O yorumlara hitaben soylenmis bisey.

Bugunluk bukadar soru yeter sarper harbi yoruldum. Usulca bu mesaja laykini ver bruma konusuna gec gozunu seviyim.

Normal sorulara bile kızıyorsun,takıntı olmuş bu sende ki,soru da sormadım pek bu sefer. :D

İşte abartı yorumlar onlar.

Alırız ve IBB düşüşe geçer bu maç sonrası.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu macta sanilanin aksine cok rahat bir galibiyet alacagiz.

O degilde bu senede kondisyon problemi var. Nedir arkadas bu kondisyondan cektigimiz. Scott Piri'yi getirsinler monte etsin baskan/teknik ekip degisse bile hep orada kalsin. Bir takim hep kondisyon problemi yasar mi anasini satayim

---------------Muslera

Linnes - Serdar - Semih - Carole

--------Selcuk------De Jong

Podolski-----Sneijder-------Bruma

----------------Eren

2-1 ; Mosorro, Bruma ve Wes.

---------------Muslera

Sarbi - Serdar - Semih - Carole

---------De jong-Josue

Sinan-----Sneijder-------Bruma

-------------Eren

İbb ve fb.
Önümüzdeki 2 hafta bizim için kader haftaları.
Ligden kopadabiliriz, ligin tozunuda atabiliriz.
En etkili adamk visca, o kanattan çok etkili geliyolar ve büyük ihtimalle sabri ve yasin oynar sağ kanatta.
Muslera
Sabri ched serdar carole
Dejong selçuk
Yasin sneijder bruma
Eren

Podolskiyi asla ilk 11 koymaz bu maç. Takım halinde hareket eden bir takım ibb. O yüzden durarak oynayan oyuncuları koymaz ilk 11e.
Hatta bence sneijder bile yedek olabilir, josue ile başlayabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kontraya daha iyi çıkan kazanır. ilk 20 dakika golü bulursak sistemleri bozulur. Muhtemelen bizi kendi sahasında karşılayıp kontraatakla gol arayacaklar. Bunu engellemek için maçın başında golü bulmamız lazım. yoksa zulüm olur bu maç

şuraya not düşelim. Başakşehir asla dengimiz değil. Korkacak bir durum yok. Ben maçı alacağımızı hatta enteresan şekilde rahat alacağımızı düşünüyorum.

Takım için umrumda işte.Sneijder formsuz olunca kilidi açmakta büyük zorluklar çekiyoruz.

Tabiki orası öyle. Sneijder formda olursa kapalı takımları açmak kolay olur. Onun için form yakalaması lazım. Statik oynayarak birşey yapamayacağını görmeli artık. Rakipler direk ona baskı yapıyor. Bundan sıyrılmak için daha da efor sarfetmesi lazım. Birde top rakipteyken çok yoruyor kendini takım savunmasına yardım etmek için. O kısmı da halletmemiz lazımm. Bu nedenle De Jong ve Tolga ikilisi oynamalı ortasahada ama Tolga cezalı. Bence sorunun kaynağı burada.

Henuz aciklanmamisken sorayim , iddia kimi favori gosterir hangi oranda?

Geri
Üst Alt