16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Adamlar istedikleri zaman gol şansı ürettiler

De Jong olmazsa iyice paramparça olacaktık, gerçi kendisi de öyle mükemmel ötesi oynamadı

Bu takımın yenilmesine ihtiyaci var. Selcuk Sneijder gibi topçuları yollaman lazım. Semih ve Sarbi normal şartlarda bu takımın ilk 11 oyuncusu olmamalı

Yalcin pozitionuna hala kiziyorum abi. Bu kadar kolay mi o kadar agir bir futbolcuyu takip etmek.10 adam bi adami goremedi ya tutmadi ya cok amatorce bir gol. Antremanlarda bile bu kadar basit bir gol atmaz Yalcin

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Kendi evinde ust uste 2 mac kaybeden takim sampiyon falan olamaz.Bu senede gitti sampiyonluk ekstra olarak riva ve floryada gitti tabi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzgünüm hocam ancak söylemek zorundayım... Istifa da 1 hizmettir..

Sorun Gs nin futbol aklında beyler. Erene lewandowski diyen, Serdar azize kefil olan son saniyede panik transferi olarak de jong getiren akılda. Bu kulübe lazım olan tek şey futbol aklı olan sportif direktör...

Semih, Sabri, Selçuklarla ancak bu futbol oynanır şaşırmamak lazım...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder eren selcuk bi arada oynayinca takim cok temposuz kaliyor.
kupa macinda tmm rakip dersimspordu ama futbol bambaskaydi.
bence orda oynatigi kadroyla cikmali.

bana kalsa sneijderi hic oynatmam pili bitmistir.
eren desen cok statik zaten orta gelmiyor.
podolski ile basklarim forvet olarak.
belki dedigim kadroyle sampiyon olamayiz ama en azindan bu verem futbol oynundan kurtuluruz.

Son düzenleme:
Sabri semih balta selçuk sneijder josue eren varken 1 maç bile izlersem ne olayım bundan sonra

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı kaybetmemizin temel sebebi Selçuk isimli kağnıdır.

0.1 km/s ortalama hızıyla dolaştığı için topu kaptırdı ve sayesinde yediğimiz atak sonucu topu kalemizde gördük. Sabri ve Semih'ten bile bu kadar nefret edemiyorum senden ettiğim kadar. Defol git artık.

Avcı çok büyük iş başarmış bu arada. Adamlar kısıtlı kadro yapıları ile ligin en kompakt takım oyununu oynuyorlar bence.

Hocayı boşuna şişirdiniz 3 maç iyi gittik diye...

Rezil bir oyundu bu sene bizim için en iyi şey başakşehirin şampiyonluğu olur

Başakşehir'in ikinci golünden sonra maçı kapatmıştım görünen o ki doğru bir karar vermişim. Riekerink balonu patladı, Dursun & Nazif balonu patladı, iyi bir transfer dönemi geçirdik balonu patladı, tahmin ediyorum ki Eren balonu da patladı.

Bjk maçının ikinci yarısında şampiyonluk inancım ciddi derecede örselenmişti, trabzon maçı ile beraber bitmişti. Bu maçı takım bir şekilde alırsa belki umutlar yeşerir diyordum lakin taraftarın bağırdığı gibi ne arma için ne forma için ne de bizim için ölümüne oynayabilecek karakteri olan bir oyuncu grubuna sahip değiliz. Bunu çok daha net bir şekilde görmüş olduk. Muslera ve bruma dışında aç çöpe gitsin.

O ölmüş şikebahçe bile dirildi bizimkiler haftada bir maç yapıyor oynanan futbol ve alınan sonuçlar içler acısı.

Sanirsin Barcaya karsi oynuyoruz. Bi korkaklik bi korkaklik, oyuncularin eli ayagi dolasmasi falan.

Lan alti üstü züper ligin lideri, avrupanin lideri falan degil, stoperi bekir homosu, yalcin dallamasi, orta sahasi orman cocugu emre forveti de kazma kürek batdal olan bi takima karsi oynadi sehzadelerimiz ve sanirim rakip kaleci bi kez bile kurtaris yapmadi. Rezil kerr rezilsin, biz bu oyunla gecen seneden daha beter oluruz. Zibilyon tane sag bek alip hala sabriyi oynatan, selcuk gibi kagni birini en önemli mevkide oynatan, hocasi hamle yapmaktan aciz olan takima da Galatasaray denir.

Böyle futbol olmaz olsun.

Kabul edelim ki hem bjk hem fb bizden daha cok istekliler en azindan oyun olarak hepsi lesh. Bi basaksehir olamiyor su utanmaz koca kulüpler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt