- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 428
Daha çok erken ancak geçmişten gelen israrlar devam ederse sonuc gecen seneyle ayni olur
Haftaya puan farki 9 olacak cok muhtemelen. Nasil daha cok erken oluyor anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha çok erken ancak geçmişten gelen israrlar devam ederse sonuc gecen seneyle ayni olur
iyi oynamadik tmm ama muslera arkadas yine yapcagini yaptin orda calim atmanin anlami ne ????????????????????
bikere yaptigi callimlarla patlayacagi belliydi.
vur topa gitsin taca.
belki kazanalibirdik veya berabere biter ama bune kardesim kendi kendinede gol yeme.
Podolski yerine.de transferMuslera
transfer transfer transfer Carole
Tolga Transfer
Bruma Transfer Podolski
Transfer
Nasıl yok ya ince ince doğradı herif.Hakemin oyuna hiçbir etkisi yok kendimizi kandırmayalım
Rezalet bir takım rezalet bir oyun vardı sahada
Ulan bu forumda nekadar cok millete kuş, karga, hamsi diyen mal var. Biraz daha zeki olun, herşeye kuş, karga, hamsi demeyin bu ne bide sizinle mi ugrasaz. Yaptigim yorumlara bak anlarsim rengimi.rengini belli etme kus
Adamlar istedikleri zaman gol şansı ürettiler
De Jong olmazsa iyice paramparça olacaktık, gerçi kendisi de öyle mükemmel ötesi oynamadı
Bu takımın yenilmesine ihtiyaci var. Selcuk Sneijder gibi topçuları yollaman lazım. Semih ve Sarbi normal şartlarda bu takımın ilk 11 oyuncusu olmamalı
biizim dengimiz orası zaten elazığspora karşı aslan kesiliriz poldi 4 tane atar geneSu saatten sonra Turkiye kupasina odaklanalım yoksa seneye yine Avrupa'ya gidemeyecegiz
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu kadar agir sacmalayan birini bu hayatta daha görmedim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk