16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Sezon sonu 20+ puan farkla bitirir yine ligi bu takım.Bu sene bitti bizim için.İlk 5'e girer miyiz bilemiyorum çünkü Osmanlı,Konya falan da leşler bu sene.İlk 5 mücadelesi yaparız.Geçen senenin aynısı.Ve de hocanın istifa etmesi gerekiyor artık.Hoca sene başı süper kupa maçında nasılsak hala aynıyız.Senin bu takıma katkın bu kadarsa gerek yok sana.Hocasız da oynasa bu kadar oynar zaten bu takım.Karabük,gençler ve adana maçındaki piyango 3 puanlar olmasa çoktan gitmiştin zaten.Çekirge gibi sıçrıyoduk her hafta.Tek iyi tarafımız puanımızdı başka da hiç bir numaramız yok.Onu da kaybedersek Rikerink falan bavulunu toplar

Ne saçmalaması, orda kaleci vuracak topu ileriye, tek vuruş. Muslera ön libero gibi topu kontrol etmek istedi, kaptirdi, faul yapti, mal defans gol yedirdi. Bukadar basit.
Vursa ne olacak vurdugun her top geliyor geri oyun kurabilen bir ta e defans yok. Sorsan semih daha cok begeniliyor oyun kuuyormus yersen

Raporlayin şu üye yi lütfen. Tapatalk dan rapor buttonu yok maalesef. Efsane kalecimize it demek de fazla yani

biri çalım derdine düştü 1 aydır her maçta topu alıp çalım denemeye başladı ceza alanı içine top geliyor eliyle almıyor topla dışarı çıkıp çalım show yapıyor ee normal abi sen bu adam 1 aydır salak salak çalımlar atma çabası içindeyken bu salağı sanki güzel bişey yapıyomuş gibi alkışlarsan oda devam eder sonra böyle goller yeriz bu takım şampiyon falan olamaz bunu net gördük bugün hani Beşiktaş ve Fenerliler maçtan önce Galatasaray'ın balonu bugün patlicak diyorlardı haklı çıktılar resmen balonumuz patladı kendimizi kandırmayalım sen 60'da gol yiyosun yenik duruma düşüyorsun 75'e kadar reaksiyon gösteremiyosun sanki Başakşehir yenikmiş gibi topa sahip oluyor.

Lan geri pası nasıl eli ile alsın andaval

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nasıl yok ya ince ince doğradı herif.

Biz iyi oynamadık doğru ama hakem de berbattı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Can kardes yapma allah askina, bugün inan ki senle ben düello halinde macin hakemligini yapsak, yine yenilirdik. Takim inanmamis bi kere. Asiri kötü oynuyoruz yahu, bu yeni bisey de degil. Bu sezon tüm maclar da lesh oynadik asiri lesh. Sen sahanda son iki macta nal toplayip her geleni iceri alip ona buna boncuk dagitir gibi 3'er 3'er puanlari verirsen, afedersin ama senin sampiyonluga oynamak gibi hedefin olamaz. Sampiyon olmayi da gectim, bu takim o iddiayi bile sürdüremez, klasik kayip sezonlarimizdan biri. Ayni gecen sene gibi.

Biktim artik bu istikrarsizliktan, 1 ileri 3 geri, 1 ileri 3 geri. Adam gibi bi yapilanmaya gidelim. Sanirsin taninmamis oyuncu alirsak, küme düsecez. Lan alti üstü züper lig iste, biraz eli ayagi düzgün takim (örn. Basaksehir, barindirdigi mallara ragmen) kafaya oynuyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ulan ne bicim seyircimiz vsr kendi sahsmizds bile su hakemleri baski altina alamiyoz ulan hakemler bizim sahamizda bile bizi eziyo yok böyle bisey ya

Allah hepinizin belasini versin, sizlerin sanli Galatasaray formasini giymeniz Galatasaray'imiza hakarettir.

O pozisyonda elinede alabilirdi gelişine de vurabilirdi çok gereksiz yere gitti hareket yaptı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar Aziz oynatılmayacaksa neden 4.5M Euro verilip alındı ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Joseu , kurtarici olarak oyuna girdigi takimdan fazla birsey beklemek hayalcilik olurdu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Linnes sabriden ne kadar kötü olabilir ki

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene bjk maçı ilk yarı hariç vasat top oynuyoruz.
Forvetimiz gene yalan oldu. Resmen eksik oynuyor takım
Sağ bek ve forvete gelen mallasiyor. Ben anlamadım bu işi.
Sonu iyi değil takımın. Bi şekilde kazaniyorsuk ama çekirge de biyere kadar sıçrar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye kadro revize edilmeli.

Sabri Semih Selcuk Balta gibi yerliler kac mactir takimi sabote ediyor.

Takım iyi oynuyor diyebileceğimiz tek orta saha oyuncusu Tolga onun dışında hiçbiri bir işe yaramaz önce buraya 2 tane adam alman lazım stoper alman lazim sağ bek ve açık alman lazim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç başlamadan kadrolar açıklandığında yazdım .

Stoperin semih sağ bekin sabri ise işin çok zor.

Maç kazanmak için en az 2-3 tane atman lazım. Karşındada ligin en iyi savunan takımlarından olunca kaybetmen doğal.

Semih i halı saha maçına bile çağırmam . bu maçtada chedi suçlayın bakalım.

Sabri desen tam komedi Hamit tek bacak daha iyi oynar o bölgede.

Rierink beyin ne oynattığını zaten anlamıyoruz.

Topa fazla sahip olmayı maharet sayıyo adam.

Galatasaray topa hep kendi sahasında yada az önünde sahip halbuki önemli olan topu rakip ceza sahasına götürebilmek .

Biz bunu yupumıyoruz.

Neyse balık baştan kokar

Yönetimi iyi olmayan kulübün sahada iyi olması imkansız.

Yönetim değişmedikçe hoca değişsende nafile

Ulan Muslera mı dedi mal mal bakın Yalcın denen vasıfsıza kafayı vurdurun diye ne kadar gereksiz varsa toplanmıs yine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera napsın arkadaş anlamıyorum o adamada çatmalarına senin semih hakan balta ve chedjou gibi 3 tane stoperin var toplasan 1 tane stoper etmez.Hele ki semihi halı sahada maça çağırmazsın hava topuna kalkamıyor herif bildiğin zıplamıyor.Muslera napsın.Hadi hatalı diyelim bırakında o kadar da olsun kaçtır ipten alıyor takımı musleranın yerinde biz olsak bu defansla maça çıkmaya değil merdivenlerden bile çıkmayız.Sabırlı adam valla ne diyem.

Geri
Üst Alt