16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Ayni anda yine Poldi ve Eren oynarsa hocanin futbol bilgisini sorgulamaya baslayacam. Ya Eren yada Poldi arasinda secim yapmali hoca. Jouse forvet arkasi(Sneijder yetismezse) ve Sinan sag kanat oynamali.

Sergen yine calismaya baslamis hakemler bilmem ne diye simdi yine ters tepecek hakem bize patlayacak

Allah aşkına Volkan daha ligin 10. haftasındayız niye bu kadar çabuk pes etme noktasına geliyorsunuz hiç anlam veremiyorum.

Maç esnasında da dolu kişi yapıyor bunu, yok yenemezsek şu olur yok puan kabyedersek şöyle olur. Biraz kendinize gelin yahu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

1997-98,2005-06'yı gördükten sonra son haftaya kadar kaybetmem umudumu.

Hocam bu oyuncular inanilmaz kirilgan. Evet kabul biraz fazla karamsarim ama bu hakemler olsun , bizimkilerin fizik kalitesizligi olsun , hocamizin acemi olusu beni karamsarliga itiyor.

Sizlerinde moralini bozuyorsam kusuruma bakmayin ama nedense cok karamsarim. Boyle degildim eskiden :(

İçim daralıyor valla son zamanlarda yazdıklarını okurken.Bak Can'ın da dikkatini çekmiş,sıkıntı bende değil yani sende. :D

1997-98,2005-06'yı gördükten sonra son haftaya kadar kaybetmem umudumu.
Yeter ki geçen sezon gibi haftalar önceden kopmayalım yarıştan, yoksa Galatasaray bu boru değil son 6-8 haftayı bizim kadar üstün bizim kadar rahat oynayan bir takım tanımam Türkiye'de.

Fener ve Beşiktaş takımları birleştirip karma yapsın yine de bizim kadar özverili kenetlenmiş şekilde oynayamaz o haftaları.

Hocam bu oyuncular inanilmaz kirilgan. Evet kabul biraz fazla karamsarim ama bu hakemler olsun , bizimkilerin fizik kalitesizligi olsun , hocamizin acemi olusu beni karamsarliga itiyor.

Sizlerinde moralini bozuyorsam kusuruma bakmayin ama nedense cok karamsarim. Boyle degildim eskiden :(
Bu kadar takma kafana ya, burası Türkiye. Biz çok çok daha beter oyuncu grupları ile şampiyon olduk.

En önemli şey hava, havayı yakalarsan bu ligi götürürsün, ki bu havayı da yakalamış gibi takım yavaş yavaş.

İstediğim: Muslera Linnes Serdar Hakan Carole De Jong Tolga Sneijder Bruma Sinan Podolski

Olacak olan: Muslera Sabri Chedjou Semih Carole Selçuk Tolga Sneijder Bruma Podolski Eren

Çile çekeceğiz yine.
Nereden geldim şu İstanbul'a, maça gitmeyince de olmuyor!
Hala o Trabzon maçının hayal kırıklığı üzerimde, sırf 2 saat trafik çekip, en güzel yerden maça bilet al, sonra da 1-0 takım yenilsin.
Bu hafta da aynı şey olursa, son benden.
3-4 saatlik şehir içi yol çilesi çekiyoruz, soğukta maça gidiyoruz, adamlar top oynamıyor.

Hoca da şu takıma artık çeki düzen verse iyi olacak.

Hala Chedjou Sabri Selçuk oynuyor, düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.

Yeter ki geçen sezon gibi haftalar önceden kopmayalım yarıştan, yoksa Galatasaray bu boru değil son 6-8 haftayı bizim kadar üstün bizim kadar rahat oynayan bir takım tanımam Türkiye'de.

Fener ve Beşiktaş takımları birleştirip karma yapsın yine de bizim kadar özverili kenetlenmiş şekilde oynayamaz o haftaları.

Checkpoint,Nisan ayı ben sana diyeyim.Nisan ayında halen yarıştaysak,önde olmayı geç,en kötü ihtimal 2-3 puan gerideysek yine şampiyon oluruz.O yüzden milletin sövdüğü,bir bok oynamıyoruz dediği haftalarda kazanmak çok ama çok önemli.Keşke Trabzon'a kaybetmeseydik ama olan oldu.Başakşehir ve Kadıköy'den alınacak 3'er puan,Trabzon yenilgisini fazlasıyla telafi edecektir.

CwPPVbOXYAEuk8H.jpg:large

CwPPe6IXgAAj1rs.jpg:large

---------------Muslera

Sarbi-Serdar-Semih-Carole

--------de Jong-Selçuk

Sinan------Sneijder-----Bruma

--------------Eren

3-1..

2 3 macta Sinani silenler bu seferde 2 3 macta Poldiyi kesmisler bu kadar tutarsiz olunmaz ya Sinan baslasa kotu oynasa Sinan tekrar silinir

Selçuk-De Jong ikilisinin performansını merak ediyorum bu maçta.

Poldi'yle 1 kişi eksik oynuyoruz resmen. İşler iyi gitmezse çift forvet seklinde değerlendirmek lazım. Kanatta olmaz, kıpırdayacak hali yok gibi oynuyor.

Geri
Üst Alt