Koyar geçeriz renklerim
Bu ugursuz cenabet'i uzak tutun burdan kazaniriz
Ayrica Sergen Zeren Bunu da uzak tutun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koyar geçeriz renklerim
Allah aşkına Volkan daha ligin 10. haftasındayız niye bu kadar çabuk pes etme noktasına geliyorsunuz hiç anlam veremiyorum.
Maç esnasında da dolu kişi yapıyor bunu, yok yenemezsek şu olur yok puan kabyedersek şöyle olur. Biraz kendinize gelin yahu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Basaksehir,fener,bursa maclarindan 6 puan alabilirsek iyi,7 puan cikarirsak muthis olur
Hocam bu oyuncular inanilmaz kirilgan. Evet kabul biraz fazla karamsarim ama bu hakemler olsun , bizimkilerin fizik kalitesizligi olsun , hocamizin acemi olusu beni karamsarliga itiyor.
Sizlerinde moralini bozuyorsam kusuruma bakmayin ama nedense cok karamsarim. Boyle degildim eskiden![]()
Yeter ki geçen sezon gibi haftalar önceden kopmayalım yarıştan, yoksa Galatasaray bu boru değil son 6-8 haftayı bizim kadar üstün bizim kadar rahat oynayan bir takım tanımam Türkiye'de.1997-98,2005-06'yı gördükten sonra son haftaya kadar kaybetmem umudumu.
Bu kadar takma kafana ya, burası Türkiye. Biz çok çok daha beter oyuncu grupları ile şampiyon olduk.Hocam bu oyuncular inanilmaz kirilgan. Evet kabul biraz fazla karamsarim ama bu hakemler olsun , bizimkilerin fizik kalitesizligi olsun , hocamizin acemi olusu beni karamsarliga itiyor.
Sizlerinde moralini bozuyorsam kusuruma bakmayin ama nedense cok karamsarim. Boyle degildim eskiden![]()
Yeter ki geçen sezon gibi haftalar önceden kopmayalım yarıştan, yoksa Galatasaray bu boru değil son 6-8 haftayı bizim kadar üstün bizim kadar rahat oynayan bir takım tanımam Türkiye'de.
Fener ve Beşiktaş takımları birleştirip karma yapsın yine de bizim kadar özverili kenetlenmiş şekilde oynayamaz o haftaları.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sampiyon oluruz ve seni onore etmek isterim o zaman9 puan alırsak?