16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Ali Palabiyik iyidir. Bu nedenle güzel bir maç olacak yarın aksami bekliyoruz.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar Galatasaray Başakşehir maçına ilgi diğer maçları aratıyor.. 11 bin bilet satıldı.. Kombinelerin hepsi gelirse rakam 28 bin olacak..

hmm.. az mis

ışık var diye sevindi taraftar ama trabzon maçı ve adana da ki kötü futbol o ışığı kararttı biraz

yine söylüyorum taraftarda olduğu gibi takımında hala özgüven sorunu var

aştıkları an değişecek her şey

Belki 30bin demistim

Maalesef dogruymusum. Turkiye'de taraftarlik pamuk ipligine bagli maalesef ama takimda en buyuk suc. Kendi evinde tarihin en kotu trabzonuna yenil sonra bok gibi futbol oyna...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon - Adana maçlarından ziyade maçın Cuma günü olması daha çok etkilemiştir diye düşünmek istiyorum. Ben mesela hafta içi işlerim olduğundan dolayı gidemiyorum. Tahminim 20-25 bin taraftar olur maç günü.

-----------------Muslera
Linnes-----Serdar--Chedjou-----Carole
---------Selçuk(:38573:)---De jong
Sinan-----------Sneijder--------------Bruma
------------------Eren
yedekten girecek:Sinan ya da Sneijder --->(Poldi) && Sneijder -->(Josue)
bir kere şu kadroyla çık be hoca

ışık var diye sevindi taraftar ama trabzon maçı ve adana da ki kötü futbol o ışığı kararttı biraz

yine söylüyorum taraftarda olduğu gibi takımında hala özgüven sorunu var

aştıkları an değişecek her şey

Biz o gün Lesh trabizonu 5-0 yenecek topu oynamadık mı ? yanlış mı hatırlıyorum ? bala bir gol atıp 80 dk yattı be adamlar. Adana maçında ise ne güzel deplasman galibiyetini aldık geldik

RQ7akj.png

Antalya bilet fiyatları olmalıydı.Maç zaten cuma sen gidip zam yapıyosun ve son içerdeki maçı kaybetmişsin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derbiler hariç min bilet 25-30 lira olmalı ki stad dolsun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süre sonra bir maçı izleyemeyeceğim. Umarım kazasız belasız atlatırız bu maçı.

Bu maci alacagiz, hissedebiliyorum

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Geri
Üst Alt