16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Yarin puan kaybi olursa sezon zehir olur bize

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu maci kesinlikle almamiz lazim. Hem seyirciyi kazanmak hem de derbiye en az 6 puan önde girmek icin.

Sightorsson'un sakatligi devam ediyor, Tolga cezali, Yasin kadro disi. Fazla alternatifimiz yok hücumda.

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Jong Selcuk
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Cenk-Hakan-Cavanda-Sabri-Hamit-Josue-Sinan.

Pesimistlere inat,burada da kazanacağız Kadıköy'de de.Riekerink hocama güveniyorum.

Kazanmamizi mümkün görmüyorum. Umarım yanılırım.

Bu maci kesinlikle almamiz lazim. Hem seyirciyi kazanmak hem de derbiye en az 6 puan önde girmek icin.

Sightorsson'un sakatligi devam ediyor, Tolga cezali, Yasin kadro disi. Fazla alternatifimiz yok hücumda.

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Jong Selcuk
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Cenk-Hakan-Cavanda-Sabri-Hamit-Josue-Sinan.

Boşuna linnes ve serdarı yazmayın jor inatla sabri ve semihi oynatacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gorursun yuhu hele bir puan kaybi olsun o zaman bak gor yuhhhh nasil oluyormus.

Galatasarayli olamnin ayricaligini tatmana ragmen bu kadar pesimist ve korkak aciklama yapmani anlamiyorum.

Galatasaray bu, &assaksehir'den mi korkacagiz?

Bu maç o kadar önemliki walla çok zor bir fikstüre giriyoruz eğer bu maçı kazanamazsak işler çok kötüye gidebilir inşallah bir puan kaybı yaşamayız. Tam 1-0 olsun bizim olsun maçı.

Bu maçta yenilgi + karıköy galibiyeti mi ? Bu maç 3-0 galibiyet karıköy + beraberliği mi ? Acele cevap

Galatasarayli olamnin ayricaligini tatmana ragmen bu kadar pesimist ve korkak aciklama yapmani anlamiyorum.

Galatasaray bu, &assaksehir'den mi korkacagiz?

1. Korktugumu nereden cikarttin? Yorumumda oyle birsey yok. Puan kaybi olursa demek korkmak mi oluyor ?

2. Galatasaray'li oldugum icin cok iyi biliyorum. Biz her zaman koptugumuz zaman cok buyuk bir cokuntu yasiyoruz bunu bilmen lazim Galatasaray'li olarak.

3. Anlamadan etmeden bana laf sokma

4. Cok Pollyanna olmayin olan size olur

Bu sorunun cevabini vermek zor , bir mantiga gore fener ileride basaksehirden daha ciddi rakip olabilir , veya 2. hatta 3. yarisinda da ondan deplasmanda 3 almak daha onemli olabilir

ama basaksehir bu formunu surdurur devam ederse rakibine evinde 3 puan vermis olursun ... Ve degerlendirmeye bjk yi de katarsan 4 puan , 3 puandan iyidir . bu soruya verilecek hangi cevabin ileride daha dogru cikacagi gorulur

giphy.gif

Geri
Üst Alt