16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Daha az pas yapıp daha hızlı şekilde kaleye inmemiz bol bol şut çekmemiz lazım
Saçma sapan top kayıbı yapmadan ne yaptığını bilir şekilde oynayıp ilk golü bizim atmamız lazım yoksa Apdullah avcı öyle bir kapatırki takımı sittin sene gol pozisyonu bile bulamayız

Önceden de hep bu saatte doluyordu.

Yarin Cumartesi, herkes gitmeliydi.

kimse yarın cumartesi diye gitmemezlik yapmıyor. İstanbulda cum akşamları saat 16-20 arası olan trafikten haberiniz yok galiba. herkes çalışıyor işinde gücünde. işten sonra birde çoğu insan o trafiği çekmek istememiştir. kendimden örnek veriyorum. işlerim erken bitseydi ben de giderdim. birçok insan vardır böyle.

CwbpQYIXgAEALeF.jpg:large

Cwbpe6GWEAMGjkl.jpg:large

Cwbp4HaXEAEbk5f.jpg:large

Cwbp4HNXEAABGb0.jpg:large

Cwbp4GCXgAAr-rN.jpg:large

Cwbp4Q4WIAAXKoW.jpg:large

Chedjou'yu kesen hoca ne güzel hoca. Sinan'a tekrar güvenen hoca ne güzel hoca.

Sıra geldi Serdar'ı ilk 11'e koymaya ve devre arası adam gibi orta saha alıp Selçuk'u kesmeye.

ekşide takılan var mı acaba ? paulsahilleri adlı ... kimdir neyin nesidir. dünyada kişisel olarak nefret ettiğim tek galatasaraylı olabilir kendisi. gerçi o gs liyse ben la galaxy'liyim de

Eren bu maçta boş geçerse haftaya Podolski geçebilir santrafora

Turkiye'de taraftar, skor taraftari...

Trabzon macini yenseydik yine 40bin olurdu

Tabi Cuma gunune koyan tff'ye selamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

özel mesajla istemek peki ? mesela sizden istesem ? çok saçma değil mi yahu bence bir topic bunun için açılsın. herkes en güzel siteleri yapıştırsın oraya. zaten twitterda ve diğer mecralarda paylaşılıyor. hukuki bir yaptırımımı var admin bey ?
Bugun de sacmalamayi kesersen iyi olur Berkcim, macini izle. Universite okuyorum diyorsun sordugun seylere bak. Forumu kapattiracan galiba.

Son düzenleme:
özel mesajla istemek peki ? mesela sizden istesem ? çok saçma değil mi yahu bence bir topic bunun için açılsın. herkes en güzel siteleri yapıştırsın oraya. zaten twitterda ve diğer mecralarda paylaşılıyor. hukuki bir yaptırımımı var admin bey ?
Madem her yerde yayınlanıyor git oralardan bul izle değil mi?

Chedjou kesilsin eyvallah. Ama leş ötesi Selçuk hala oynuyorsa, Ched seve seve oynar. Adaleti yok hocanın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu lige hangi yayıncı kuruluşu 600 milyon Dollar verecekse mal oğlu maldır yani.

Geri
Üst Alt