16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

HAKEMLER bizi doğruyor.Sezon basından beri böyle,sahaya inip taraftar dövsün mü illa?bisey yapsın artık yönetim.takım fena degil.eren ve sabri cıkarsa guzel olacak hersey.

Moderatör tarafında düzenlendi:
selçukun ne yaptığını anlayan varsa izah etsin lütfen. ne oyun kuruyor ne savunma yapıyor. amacı ne bunun

Şu Emre şerefsizine kart göstermeyen hakemlerin Allah belasını versin adam neredeyse hakemi dövecekti hakem yinede kart göstermedi.

Son pozisyon gösterdi ki, sol kanata agirlik vermeliyiz. Carole bruma ya yardimci olmali, rakip belli ki brumaya önlem almis sen o önlemi orada cogalarak kirabilirsin, brumayi orada tek birakirsan, illa ki birine takilir, mesela son pozisyon da yerlesik degildi rakip savunma, bruma uguru paspas etti.

Genel olarak cok agir oynuyoruz, bence cok kötü bi ilk yariydi. Biz sifir pozisyonla oynamaliyiz, öyle bi defans hattimiz var ki, sanki bizim kalenin aglari miknatis gibi topu cekiyor, gelen gol oluyor arkadas. Her mac aynisi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son pozisyonda golü atmak için Metin Oktay olmaya gerek yok, Galatasaray' ın forvetiysen o pozisyona girdiğinde affetmeyeceksin. Eren' in topu bekleyişi, duruşu hatalı o pozisyonda.

Eren de form dusukuglu net gözüküyor...

Tehtit edecek Santrafor yok
..
Sigghtorsun da bu iyileşmedi

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Emre kesinlikle kart görmeliydi. Itiraz olmasa bile, Sneijder'e tabanla girdi resmen. Sonra itiraz, hala kart yok.

Eski oyuncularımız da bir bize oynarlar zaten :red: Bak elalemin eski oyuncularına ne güzel de yatıyorlar eski şikeci takımlarına karşı. Bir bizde var bu mevzu. Eski oyuncularımız bize ayrı bir motive oynuyorlar.

O Eren'in kaçırdığı pozisyon için ne desem küfür olur. Eren seher yeliymiş meğer biz fazla büyütmüşüz. Ben transferini istememiştim lakin ilk haftalardaki formunu görünce fikrim değişmişti hele o rövaşata golü beni benden almıştı lakin şimdiki hali bırak rövaşatayı kale önünde ayağını uzatamıyor. Ben her zaman söylemişimdir; Diğer bölgelerinde eksiklikler olabilir lakin Galatasaray gibi bir takımın santraforunun kalitesi tartışılmaz olmalı. Gerekirse diğer bölgelerden kısacaksın 15-20 milyon avro ne gerekiyorsa santrafora yatıracaksın avrupanın elit oyuncularından birini bir şekilde alacaksın!! En azından bu ligde rahat rahat şampiyon olursun lakin avrupa için komple takım olman lazım santrafor yetmez.

Umudta ilk geldiginde 4 macta 5 gol atmıştı?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cwb7iP6WgAATadr.jpg:large

riekerink dedik adam inat etti serdar azizi oynatmiyor her mac gol yemeye devam ediyoruz.
orta sahada sneijderle olmayacagi artik apacik ortada.
forvet de öyle idare eder ancak okadar.
ama en önemlisi orta saha sneijder her topu eziyor.
bunca yil üst düzey oynayan oyuncu en azindan bukadar pas hatasi yapmamali.

Erenin lewanın mahmutun ahmetin agueronun vs o pozisyona vuramaması anormal bir durum değil , bana kalırsa fena oynamıyor takım ne kadar oynuyorsa erende o kadar katkı veriyor.

Acik be net sekilde Eren'i cok abarttik

Orada topa bile vuramayan adam bizim forvetimiz olamaz

Ayrica Serdar bu takimda banko oynar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emre Belözoğlu, ilk yarıda 12 hatalı pasla en çok pas hatası yapan isim oldu ve %62,5 pas başarı oranıyla (rakip sahada %41,2) oynadı.

beter ol

Bir Lafimda su palabiyik denen serefsize. Emreye kirmizi vermedi, Ferhata Sari vermedi (hani aynisini Carole yaparken zevkle verdigi)

Done sun. Sacmaligi acikla inanalim. Mesela o deminki yazimdakilere orneklerden biri benim. Ekseriyetle giderim ama bugun kalkip yaka degistirmek bu havada angarya geldi

baska baslikta baska bir konuda ucu bana dokunmuyor diye Gs aski vs diye babalarsam inandiriciligim olmaz

bu yuzden boyle bahaneleri oldum olasi kabul etmemisimdir . Sacmalik nerde ?

sözkonusu Galatasaray ise gerisi teferruattır ile maça gitmeyi hayat mamat yapma meselesi saçma değil mi? olabilir gitmemişsindir sana lafım yok da bu kadar da büyütmeye gerek yok anlamında saçma dedim.

Geri
Üst Alt