16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Başakşehir'de golün sahibi Mehmet Batdal, ilk yarıda 6 ikili mücadele kazanarak bu alanda sahanın en iyisi oldu.

Galatasaray'da Wesley Sneijder ilk yarıda 8 orta yaparken; Bruma 4 kilit pas verdi ve rakiplerini 2 kez çalımla geçti.

riekerink dedik adam inat etti serdar azizi oynatmiyor her mac gol yemeye devam ediyoruz.
orta sahada sneijderle olmayacagi artik apacik ortada.
forvet de öyle idare eder ancak okadar.
ama en önemlisi orta saha sneijder her topu eziyor.
bunca yil üst düzey oynayan oyuncu en azindan bukadar pas hatasi yapmamali.
Sneijder ile olmayacak derken ? Sneijder olmasa suan tek bir atak dahi yapamazdik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren in form dusuklugu hava ile ilgili olabilir mi ? Sogugu sevmiyor olabilir belki ? Yaz doneminde iyiydi

selcuk beni ayri sinirlendiriyor , bu adama 2019 a dek nasil tahammul edecek besleyecek bu klup

20252 taraftar varmis

Cwb7tGFXUAE2nyM.jpg:large

Allahım ne olur kazanalım

Gün Eren'e saldırma günüdür saldırın.....

Ulan bi öğrenemediniz 1-2 maçla ilah ilan etmeyip, 1-2 maçla yerin dibine sokmamayı

Eren o golü atsa takim devre arasina moralli ve rakip demoralize girecek.

Böyle pozisyonu Galatasaray forveti bir zahmet degerlendirmeli.

Arkadas, arena da rakibi ve özellikle hakemi baski altina alamadigimizi bi tek ben mi düsünüyorum, bi eski oyuncumuz baska takimla su belesoglunun yaptigini kadiköy de yapsaydi, taraftar ona kirmiziyi bile gösterttirdi, net.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şu macta Sneijdere laf atanlar goruyorum ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk ile Sneijder i artik ayni anda takimda tutmamiz cok luks.

2 si de skor uretmeyi birakti.

Ustelik en iyi sag bekimiz hala ve malesef sabri! :(

Semih Balta seneye bu takimda olmamali artik. Bu stoperlerle bir halt yapamayiz.

Devre arasi tum parayi Badou ya bayilirim baska birsey de istemem, bu kadar hareketsiz bir orta saha mi olur. Topu alan durdugu yerden pas atiyor sonra tekrar durdugu yerden geri pas istiyor.

Son düzenleme:
Erende sorun yok. Arkadaslari ona pozisyon yaratamiyo. Bi tek Bruma var birseyler yapmaya calisan biraz da Sinan digerleri risk almiyorlar

Geri
Üst Alt