16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Sezon sonu 20+ puan farkla bitirir yine ligi bu takım.Bu sene bitti bizim için.İlk 5'e girer miyiz bilemiyorum çünkü Osmanlı,Konya falan da leşler bu sene.İlk 5 mücadelesi yaparız.Geçen senenin aynısı.Ve de hocanın istifa etmesi gerekiyor artık.Hoca sene başı süper kupa maçında nasılsak hala aynıyız.Senin bu takıma katkın bu kadarsa gerek yok sana.Hocasız da oynasa bu kadar oynar zaten bu takım.Karabük,gençler ve adana maçındaki piyango 3 puanlar olmasa çoktan gitmiştin zaten.Çekirge gibi sıçrıyoduk her hafta.Tek iyi tarafımız puanımızdı başka da hiç bir numaramız yok.Onu da kaybedersek Rikerink falan bavulunu toplar
Jor'la devam edilmesi sadece zaman kaybı bundan sonra. Bi etki etmeyecek, bu sene gitti önümüzde ki sene için takım kurulsun. Ayrıca bu sezon şampiyonluk gider evet ama 2.lik önemli şampiyonlar ligi çok önemli.

T@patalk ????

biri çalım derdine düştü 1 aydır her maçta topu alıp çalım denemeye başladı ceza alanı içine top geliyor eliyle almıyor topla dışarı çıkıp çalım show yapıyor ee normal abi sen bu adam 1 aydır salak salak çalımlar atma çabası içindeyken bu salağı sanki güzel bişey yapıyomuş gibi alkışlarsan oda devam eder sonra böyle goller yeriz bu takım şampiyon falan olamaz bunu net gördük bugün hani Beşiktaş ve Fenerliler maçtan önce Galatasaray'ın balonu bugün patlicak diyorlardı haklı çıktılar resmen balonumuz patladı kendimizi kandırmayalım sen 60'da gol yiyosun yenik duruma düşüyorsun 75'e kadar reaksiyon gösteremiyosun sanki Başakşehir yenikmiş gibi topa sahip oluyor.
Aptalca bir yorum olmuş.
Muslerayi bilmesek ciddiye alacağız.
Muslera 1 gol yedirdiyse 50 maç kurtarmıştır. Dikkate al istedim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fbjk ye yapilan hakem yonetimleri ile bizimki arasinda fark var derseniz eyvallah ama bugun hakem yakti , onun yuzunden yenildik ,asla katilmam buna , emreye sari vermeliydi, bir iki yanlis faul calmistir en fazla , attigimiz golde hakan balta pozisyonun icinde , ofsayt verilebilir , o golle one gectik . ben hakem konusuna katilmiyorum , hassas olmamiz hakli , diger takimlara olan yonetimleri gorunce , ama bu demek olmamali ki bize de ayni kiyaklari gecsin ..

takima gelince , riekerink ten basliyor sorun . oncelikle dogru kadro cikarmiyor , bruma disinda alternatifi yok , eren iyiyken sigthorsson rezaleti goze batmiyordu ama o formsuzken B plani degil B oyuncusu bile yok

orta saha elemanlarinin hepsi bitik , sneijder iselcuk ,josue ve podolski .. bu adamlarin bu hareketsizlikleriyle hic bir macta uretken olamayiz

İstek yok anasını satim takımda.boşa izleyip sinir bozmaya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sighdorson sakatlığı çok can yakıyor. Formsuz eren yerine değerlendirirdik.
Ha oda fos çıkarsa buyrun cenaze namazına.

tabi canim futboldan cok anliyorsunuz ya, orda serbest vurus olma nedeni musleranin calim atmasi.
topu gelisini taca atsa hicbir bok olmaz.

He anasini satayim. O frikik olmasaydi yenecektik zaten (!)

Arkadas kabul edin artik, lesh oglu lesh oynuyoruz, bugün 3 atsak basaksehir 4 atardi, 4 atsak 5 atardi, adamlae resmen fazla kasmadi. Bitik oglu bitigiz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

En sinir noktalardan biri semih vurmamasina rağmen topa hiçbirşey olmamış gibi itirazsiz dönüyor yarı sahamiza.
Ee gerzek topa vurmamissin niye itiraz etmiyorsun

Koşmadan futbol artık 3.ligde bile oynanmıyor.

Bizde ise en az 5 kişi durarak top oynamaya çalışıyor ve bunu GALATASARAY forması altında milyonlar kazanarak yapıyor.

Balık baştan kokar.

Dursun gitmeden bu anadolu takımı havasından kurtulamayiz.

Ne yönetim de ne teknik kadro da ne de oyuncularda vizyon , umut , hırs, istek ,akıl yok.

SARI KIRMIZI!

Jor'la devam edilmesi sadece zaman kaybı bundan sonra. Bi etki etmeyecek, bu sene gitti önümüzde ki sene için takım kurulsun. Ayrıca bu sezon şampiyonluk gider evet ama 2.lik önemli şampiyonlar ligi çok önemli.

T@patalk ������������������������
Bu takımın ilk 2 için oynaması şu haliyle mümkün değil.Cidden ben rakip takım taraftarı olsam bizim forumda şu yazılanlara gülerim.Arkadaş sezon başından beri adam akıllı oynadığımız bir maç bile yok,üstüne üstlük her maçı ıkına sıkına bitiriyorken başakşehire 3 atarız 4 atarız diyenleri okudukça ben başka maçlarımı izliyorum acaba diyorum.Lgin en rezil hücum eden 2-3 takımından birisi olduk

4.5 bayılıp alınan bir serdar kulübede oturmak üzere mi alındı?
Semih ancak 3.tercih olmalı.
Biri devşirme biri de ne olduğu belirsiz iki stoperle oynadı takim.
Her hava topunu verdik.

Linnes sabriden ne kadar kötü olabilir ki

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ara Visca sabrinin oldugu kanada gecti malum orda ekmek bol akiyor masallah.Surekli kontra yedirmekten ve isabetsiz orta acmaktan baska ise yaramayan sabri anca hamza,riekerink gibi amatör hocaların oynatacagi oyuncudur baska bisey degil.Birde taraftarda gaze geliyor yok Linnes sabriden kotuymus falan filan..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En sinir noktalardan biri semih vurmamasina rağmen topa hiçbirşey olmamış gibi itirazsiz dönüyor yarı sahamiza.
Ee gerzek topa vurmamissin niye itiraz etmiyorsun

Hic biri etmedi. Bence sasirdim, hic kimse agazini acmadi. Isteksizlikdir bu.

Yahu kırk yaşına geldim artık sabriyi seyretmek istemiyorum sonra neden seyirci yok olmaz tabi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İstek yok anasını satim takımda.boşa izleyip sinir bozmaya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cunku Riekerink beyi gram sallayan oyuncu yok takimda.Ne yonetim salliyor riekerinki ne oyuncular.Ayhan ile Orhan bile Riekerink'e ayar veriyordur eminim buna.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlar iyilessin efsane olucaz dedik sakatlar ilesti mala bagladik nasil is bu ya

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt