16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Riekerinki başaksehirin başına koy küme düser hersey hocada bitiyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink: "Trabzonspor maçında da aynıydı. Maçı domine eden taraf bizdik ama kaybettik."

Çok sinirliyim çok sinirliyim çok sinirliyim çok sinirliyim..
Rezalet oynadık!
Ağız dolusu küfrediyorum..
Bu kadar isteksiz olunmaz ayıptır ayıp!

Ben size bisey diyeyim mi
2 sonra nah transfer gorururz biz.

Tamer oyle deme.. "Fener bizi yener" deyince "kuş" damgası yiyorsun..

Aynen. "Fener bizi yener" denildiginde "kus" imalari yapanlari bi odaya kilitleyip benle bas basa biraksaniz var ya...

Ahanda diyorum. Fener bizi rahat yener. Neden mi? Durarak top oynanmaz bu bir. Semih le falan olacak sey degil bu iki. Hirs istek azim sifirin altinda bu üc. Fb nin sahasinda özellikle derbilerde istahli oynamasi bu dört. Kadiköy sendromu bu da bes. nokta.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Herşey bi tarafa Semih'ten stoper olursa bende futbol oynarım ulan bir gram zeka yok bir gram zerrecik parçacık yok..

Elimizde çok büyük fırsat vardı beşiktaş ve trabzon maçlarını azcık telafi etmek adına ama herşeyin içine ettik.Gücümüz bu kadarmış malesef bugün bunu öğrenmiş olduk.Bundan sonra dikiş tutmaz.Yokuş aşağı gideriz.Benim bugünkü maç için kazanma gibi bir beklentim yoktu ama gücümüzün bu kadar olduğunu da bütün açıklığıyla görmüş olduk

Beğenmediğimiz A.Avcı üç büyüklerin artıklarıyla sonuç odaklı taş gibi futbol oynuyor. Gerçi seneye başımıza geçse o da bi Hamza kesilir. Bize gelenin beyni kitleniyor.

Bu takımın ilk 2 için oynaması şu haliyle mümkün değil.Cidden ben rakip takım taraftarı olsam bizim forumda şu yazılanlara gülerim.Arkadaş sezon başından beri adam akıllı oynadığımız bir maç bile yok,üstüne üstlük her maçı ıkına sıkına bitiriyorken başakşehire 3 atarız 4 atarız diyenleri okudukça ben başka maçlarımı izliyorum acaba diyorum.Lgin en rezil hücum eden 2-3 takımından birisi olduk
Bruma bişeyler yapıcak
Sneijder kıpırdanıcak
Podolski ölümüne şut çekicek bişey olucak.

Bu ligde şu an bu pozizyona gelmemiz kesinlikle bjk derbisi ve gençler deplasmanından sonra böyle oldu. Ben anladım ki biz ilk 3 ü hak etmiyoruz. Öyle bi oyun oynamıyoruz, takım oyunu oynayan 2 takım var onlarda ilk 2 de zaten.

Fener'de bireysel ama işin komik yanı adamların savunması iyi bizde oda yok. 2 haftaya fener önümüze geçip biz 8.liklerde gezinirsek kimse şaşırmasın ve büyük tepki vermesin. Şimdiden hazırlıklar yapılmalı iyi takım kurmalıyız gelecek sezona.

T@patalk ????

Biri istatistikin maçı kazandirmadigini soylesin hocaya.
İstersen %90 topla oyna

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç 1-2 olduktan sonra hanginiz döneceğine inandınız? Tribünlerdeki seyirciler inandı mı?

Takımın başında teknik direktör yok!

Transfer döneminde sağ bek, stoper, orta saha, forvet alıyorsun, 10. haftada ihtiyaçların yine aynı; sağ bek, stoper, orta saha, forvet. O kadar paraya bari sadece bir tanesini alsaydık, en azından bir açığımızı kapadık derdik.

Yönetim suçlu, teknik direktör suçlu, Galatasaray düzeyinde olmayan bazı futbolcuları bir iki maç ile kral ilan eden romantik Galatasaray taraftarı da en az onlar kadar suçlu.

Riekerink olmiycak iste illa 3 4 mac daha yenilmemizi beklemeyin yaw

Serdar Aziz baskısı yapılmalı Riekerink'e..
Serdar-Hakan oynasa gerçekten gol yemeyiz iddia ediyorum ya..

Beğenmediğimiz A.Avcı üç büyüklerin artıklarıyla sonuç odaklı taş gibi futbol oynuyor. Gerçi seneye başımıza geçse o da bi Hamza kesilir. Bize gelenin beyni kitleniyor.
Üzerindeki baskıyla alakalı
Başakşehir de 10. Da olsa kimsenin sesi çıkmaz.
3 büyüklerde şampiyonluk harici başarısızlıktır.

En sinir noktalardan biri semih vurmamasina rağmen topa hiçbirşey olmamış gibi itirazsiz dönüyor yarı sahamiza.
Ee gerzek topa vurmamissin niye itiraz etmiyorsun

işte maçın ve sezonun özeti yorum bu tebrikler renktaş...
bizde 11 tane topcu var ama çok az "adam "var...formsuz olursun kötü oynarsın ama kabullenmezsin..hadi rakip barca olur bayern olur çok büyük siklet farkı var vs dersin de başakşehir lan altı üstü neden bu kabullenmişlik..
adem çakar kulakları çınlasın semihin avukatı..
üstad şu pozisyonu bir yorumlarmısın rica etsem?
senin takımın sahanda maçın bitimine 3-4 dk kala yenik durumdayken vurmadığından emin olduğun bir pozisyon için korner yerine aut veriliyor ve sen hiçç itiraz etmiyorsun kuzu kuzu geri dönüyorsun..
defans adamı olup bu kadar yumuşak olmak normal mi sence?
bir puyol bülent korkmaz caner vs..o pozisyonda "kuzu kuzu" kendi sahasına dönebilecek defans adamı varmı dünyada?
yenilgiden kötü futboldan çok kızdığım şey bu kabullenişti başta semih olmak bütün takım..

Vursa ne olacak vurdugun her top geliyor geri oyun kurabilen bir ta e defans yok. Sorsan semih daha cok begeniliyor oyun kuuyormus yersen
Takım kötü oynuyor haklısın o konuda, sadece Muslera veya baska bir kalecinin orda topu tek vurusla uzaklastirmasi gerekiyordu. O pozisyonda Muslera hata yapti, olsun Musleraya kimse birsey diyemez ama yaptigi hataydi.

Geri
Üst Alt