Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 12.746
- 1.725
- 1.778
Riekerinki başaksehirin başına koy küme düser hersey hocada bitiyor
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamer oyle deme.. "Fener bizi yener" deyince "kuş" damgası yiyorsun..
Riekerink: "Trabzonspor maçında da aynıydı. Maçı domine eden taraf bizdik ama kaybettik."
Mesajı editlenmiş galiba.
Hoca,açıklaman da sahadaki futbol kadar rezaletRiekerink: "Trabzonspor maçında da aynıydı. Maçı domine eden taraf bizdik ama kaybettik."
Bruma bişeyler yapıcakBu takımın ilk 2 için oynaması şu haliyle mümkün değil.Cidden ben rakip takım taraftarı olsam bizim forumda şu yazılanlara gülerim.Arkadaş sezon başından beri adam akıllı oynadığımız bir maç bile yok,üstüne üstlük her maçı ıkına sıkına bitiriyorken başakşehire 3 atarız 4 atarız diyenleri okudukça ben başka maçlarımı izliyorum acaba diyorum.Lgin en rezil hücum eden 2-3 takımından birisi olduk
Üzerindeki baskıyla alakalıBeğenmediğimiz A.Avcı üç büyüklerin artıklarıyla sonuç odaklı taş gibi futbol oynuyor. Gerçi seneye başımıza geçse o da bi Hamza kesilir. Bize gelenin beyni kitleniyor.
işte maçın ve sezonun özeti yorum bu tebrikler renktaş...En sinir noktalardan biri semih vurmamasina rağmen topa hiçbirşey olmamış gibi itirazsiz dönüyor yarı sahamiza.
Ee gerzek topa vurmamissin niye itiraz etmiyorsun
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım kötü oynuyor haklısın o konuda, sadece Muslera veya baska bir kalecinin orda topu tek vurusla uzaklastirmasi gerekiyordu. O pozisyonda Muslera hata yapti, olsun Musleraya kimse birsey diyemez ama yaptigi hataydi.Vursa ne olacak vurdugun her top geliyor geri oyun kurabilen bir ta e defans yok. Sorsan semih daha cok begeniliyor oyun kuuyormus yersen